TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ayrıca bugünkü oyunda da bir şeyler döndüğü çok net ama doğru düzgün hiçbir şey yayınlanmıyor. Bir anda kırmızı takımın modunun düşmesi, Barış’ın Yasin’den bir özür beklemesi, Barış ve Berkan’ın Nisa’ya biz her şeyin farkındayız, sana yüklenmeyeceğiz sen duymamazlıktan gel demesi, Nisa’nın en azından insan kaldık demesi. Olay büyük ihtimalle Yasin yüzünden olan bir şey ama izleyici niye göremiyor. Berkan ve Yasin’i çok seven Cemal Yasin’e neden böyle baktı hiç anlamadım.

Ekli dosyayı görüntüle 85991

Özgür beyciğime bakın... @Sherlock modunu açıp gelmiş...

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Fragman çok kötü ve kötü birşey olsaydı fragmana verilmezdi. Nisa bence Elif'ten daha hafif geçirecek çünkü Elif ambulans ile götürülüyor. Nisa anladığım kadarıyla başını çarpmıyor.
Elif şu fotoğrafta masum ve saf duran ortadaki kız mı? Hırslı gözükenin adı neydi peki? @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

:A

3056871500_14f7fdff18_b.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bil Bakalım'ın dokunulmazlık sonrası çekildiği söylendi ve biraz bakındım. Elif galiba oynatılmamış. İzlediğim videolarda da sabit duruyor ve çok kıpırdamıyor. Belli olunmasın diye kızı zoraki getirmişler anlaşılan. Reytingin batsın Acun. Umarım kısa zamanda kendini toparlar.
Uzatmasa yarışmayı normal şartlarda bitmiş veya sonları olurdu.

Geçen sene Hikmet çok kötü ayağını sakatlamıştı. Kırılmıştı galiba ve düşüşü falan ve bacağının hali çok kötüydü. başka kimse o kaderi yaşamaz umarım.

Nisa yürüdüğüne göre hafif atlatıyor düşüşünü.
Ailelerine anında bildiriyorlar endişe etmeyin diye ama yarışmacıları destekleyen insanları bu şekilde üzmeleri çok kötü. Yeni bölüme kadar hep acaba diye dolanıyorlar.

@Sherlock @MasacRE @Özgür @xemrexxx @dreamy @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @12.Adam

Bil Bakalım'ın dokunulmazlık sonrası çekildiği söylendi ve biraz bakındım. Elif galiba oynatılmamış. İzlediğim videolarda da sabit duruyor ve çok kıpırdamıyor. Belli olunmasın diye kızı zoraki getirmişler anlaşılan. Reytingin batsın Acun. Umarım kısa zamanda kendini toparlar.

Geçen sene Hikmet çok kötü ayağını sakatlamıştı. Kırılmıştı galiba ve düşüşü falan ve bacağının hali çok kötüydü. başka kimse o kaderi yaşamaz umarım.

Ailelerine anında bildiriyorlar endişe etmeyin diye ama yarışmacıları destekleyen insanları bu şekilde üzmeleri çok kötü. Yeni bölüme kadar hep acaba diye dolanıyorlar.

@Sherlock @MasacRE @Özgür @xemrexxx @dreamy @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @12.Adam
Ben ilk fragmanı izlerken kanım çekildi...hem Elif takla atarken suyun içinde kafamda bir sürü seneryo canlandı...Hemde Nisa lap diye düştüğünde...Balkondan düşen insanlar gözümün önüne geldi..

Acun malesef fragmanlarında kullanıyor bu olayları..Aklıma Atakanın boğulma sahnesi..Bernanın çığlıkları,Hikmetin bağrışları,İpeğin kan içinde kaşan yüzü...

Birçok olay geliyor. Ben şuna eminim fragmandan önce ailelere bilgi veriliyordur. En azından böyle düşünmek istiyorum.

Ben ilk fragmanı izlerken kanım çekildi...hem Elif takla atarken suyun içinde kafamda bir sürü seneryo canlandı...Hemde Nisa lap diye düştüğünde...Balkondan düşen insanlar gözümün önüne geldi..

Acun malesef fragmanlarında kullanıyor bu olayları..Aklıma Atakanın boğulma sahnesi..Bernanın çığlıkları,Hikmetin bağrışları,İpeğin kan içinde kaşan yüzü...

Birçok olay geliyor. Ben şuna eminim fragmandan önce ailelere bilgi veriliyordur. En azından böyle düşünmek istiyorum.
Bilgi veriliyor. Acun bunu anlatmıştı önceden ki zaten en doğrusuda bu. Sadece biz izleyenlere bu heyecan :S

Evet cnm çok iyi tespit boynunda sorun var galiba kıpırtamıyor orda eli havada duruyordu kızın Nisada kuma düştüğü için sanırım çok kötü bişi olmadı elif bir süre oynamayacak gibi duruyor

• Beğendim
Reactions: Dosi
Nisa’nın düşüşünü atlatamadım hala. :( Düşerkenki çığlığı, Cemal’in ağlaması falan... Elif’e de çok üzüldüm. Ama böyle yüksek bir parkurun hiçbir yerinde önlem amaçlı bir şeyin olmaması büyük eksiklik. Yani korkuluk tarzı bir şey olmalı çünkü gerçekten yüksek. :(

Gerçi şunu görünce rahatladım ama ne gerek var ki böyle bir şeye? Yani bugünkü Bil Bakalım, sakatlıktan sonra çekilmiş bir oyun ama bugün yayınlanıyor.

Alttaki yorumlara da hak veriyorum. Sırf belli olmasın diye Elif’in boyunluğunu çıkartmışlar ve bundan heyecan, reyting kasmak için yerleri değişiyor ve fragmana koyuluyor...

Çok haklısın kız o durumda niye öyle oturtturuyorsunuz oynamayacak deyin kız boynunu döndüremiyor eli havada yazık değilmi tedavisini yapın orda oturtmak ne demek

Ayrıca bugünkü oyunda da bir şeyler döndüğü çok net ama doğru düzgün hiçbir şey yayınlanmıyor. Bir anda kırmızı takımın modunun düşmesi, Barış’ın Yasin’den bir özür beklemesi, Barış ve Berkan’ın Nisa’ya biz her şeyin farkındayız, sana yüklenmeyeceğiz sen duymamazlıktan gel demesi, Nisa’nın en azından insan kaldık demesi. Olay büyük ihtimalle Yasin yüzünden olan bir şey ama izleyici niye göremiyor. Berkan ve Yasin’i çok seven Cemal Yasin’e neden böyle baktı hiç anlamadım.

Ekli dosyayı görüntüle 85991

Aynen öyle dün nisanın morali bozuktu yazık ağlayıp durdu gene ne olduysa artık