TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Fotoğrafın büyük haline bak. Bence bu daha iyi :A

Ekli dosyayı görüntüle 85987
Tamam o da çok tatlı ama bu attığım bir başka tatlı geldi bilmiyorum.. :A

EaVuwhgX0AEDt7c

Son kararı irade belirlesin öyleyse. :A @Dosi @Sherlock @The_Erinch @Emre Ozansoy @xemrexxx @12.Adam @DarkLegenD...

Finale çıkarsa söz profilime konuk edeceğim, hatta belki onun için bakabilirim bile söz veremesem de fakat profil resmi söz. :A

Finali bekleme, acilen konuk etmelisin... Reisimin üzerinde nazar var, belki böylece büyüyü bozabiliriz. :A

Fragmana baksana... Çok kötü düşüyor...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

EaVuwhgX0AEDt7c

Son kararı irade belirlesin öyleyse. :A @Dosi @Sherlock @The_Erinch @Emre Ozansoy @xemrexxx @12.Adam @DarkLegenD...

Gözleri kaybolduğunda daha tatlı oluyor...
Zaten kızın sadece bu görüntüsünü seviyorum okadar.

Başka bir duygum yok.. aman 2 kelam edince hemen kendini Sinerji grubunda bulabilirsin @MasacRE ve @Sherlock anında avlıyor valla :D :D bir bakmışın profilin sinerji grubunda :D 😛 :) :)

EaVuwhgX0AEDt7c

Hahah burada da mı bölündük be kardeşim :A @Dosi @Sherlock

Türkiye’nin siyasi durumu resmen forumda vuku bulmuş, bu nedir kardeşim... :A

EaVuwhgX0AEDt7c

Filozof tarafını yine belli ettin. :A O ellerin pozisyonu seni bu fotoğraf seçiminde birincil şekilde etkilemiştir. :A Hatta profil fotoğrafı yapmamak için kendini zor tutuyorsundur. :A @Sherlock @MasacRE

@Sherlock @MasacRE Bugün oynanan Bil Bakalım bu dokunulmazlıktan sonra çekilmiş. Nisa oyunda çok iyiydi o yüzden rahatlayabiliriz. :love1:
Aa çok iyi öyleyse :D Şimdi sen söyleyince Elif'i düşündüm. O da var Bil Bakalım alanında ama oyunda oynamadı sanırım, hiç hatırlamıyorum onu.

• Beğendim
Reactions: Hazem
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Nisa’nın düşüşünü atlatamadım hala. :( Düşerkenki çığlığı, Cemal’in ağlaması falan... Elif’e de çok üzüldüm. Ama böyle yüksek bir parkurun hiçbir yerinde önlem amaçlı bir şeyin olmaması büyük eksiklik. Yani korkuluk tarzı bir şey olmalı çünkü gerçekten yüksek. :(

Gerçi şunu görünce rahatladım ama ne gerek var ki böyle bir şeye? Yani bugünkü Bil Bakalım, sakatlıktan sonra çekilmiş bir oyun ama bugün yayınlanıyor.

Alttaki yorumlara da hak veriyorum. Sırf belli olmasın diye Elif’in boyunluğunu çıkartmışlar ve bundan heyecan, reyting kasmak için yerleri değişiyor ve fragmana koyuluyor...

Ayrıca bugünkü oyunda da bir şeyler döndüğü çok net ama doğru düzgün hiçbir şey yayınlanmıyor. Bir anda kırmızı takımın modunun düşmesi, Barış’ın Yasin’den bir özür beklemesi, Barış ve Berkan’ın Nisa’ya biz her şeyin farkındayız, sana yüklenmeyeceğiz sen duymamazlıktan gel demesi, Nisa’nın en azından insan kaldık demesi. Olay büyük ihtimalle Yasin yüzünden olan bir şey ama izleyici niye göremiyor. Berkan ve Yasin’i çok seven Cemal Yasin’e neden böyle baktı hiç anlamadım.

1592004333195.jpeg

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking