Ahahaha işine geldi senin de tabi.Halkın adamı dondurma reise bak, ne güzel küfür ediyor.
Yok ya sonuçta küfrü eden dondurma reis, net bir şey de duyulmuyor. Sorun olmaz bence.@dreamy
Ahahaha işine geldi senin de tabi.Halkın adamı dondurma reise bak, ne güzel küfür ediyor.
Yok ya sonuçta küfrü eden dondurma reis, net bir şey de duyulmuyor. Sorun olmaz bence.@dreamy
Ben de yarıştığı ilk sezon sevmezdim ama AllStar’da sevmeye başladım. Zaten ben böyle çatlak yarışmacıları seviyorum Evrim, Duygu, Merve vs.Iyy bunu da hiç sevmemSenle hiç anlaşamıyoruz Survivor konusunda ya
Ahahaha işine geldi senin de tabi.
Duygu'yu da sevmemBen de ilk sezon sevmezdim ama AllStar’da sevmeye başladım. Zaten ben böyle çatlak yarışmacıları seviyorum Evrim, Duygu, Merve vs.Yok ya senle Damla’yı desteklemiştik nasıl unutursun.
Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Duygu'yu da sevmemDamla'yı nasıl destekledin sen hayret ediyorum. Damla çatlak değil ki, senin Nagihan falan desteklemen lazımdı
Bak yaa, kırk yılda bir doğru bir harekette bulunmuştun. Şimdi ondan da pişmansınŞimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de.
Mesajım uçmuş 😱Teker teker gönderdik @Maskeli Fedai nin desteklediklerini, paramparça ettik kütüğü
Sen Berna Keklikler’i sever miydin, bak onu da desteklemiştim zamanında.Bak yaa, kırk yılda bir doğru bir harekette bulunmuştun. Şimdi ondan da pişmansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?