TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şu anda ben bile gönüllüler kazansın istiyorum ama her sene halktan insanlar diyorlar ama ordakiler ünlülerden daha ünlü. Bu da bir gerçek.

Cemal Can ve Yasin'in Ünlüler takımında; Elif, Aycan, Berkan'ın Gönüllüler takımında olması lazım.

Yasin ve Cemal Can'ın nesi Gönüllü?

Reactions: 12.Adam
Nisa'nın şampiyon olmasını istiyorum ama şampiyonluğun büyük favorilerinden değil zaten şu anda. Performansı çok iyi ama kendini gösteremiyor yeteri kadar. O yüzden performans dışında tek artısı tatlılığı oluyor bu durumda

Barış bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi şu anda. Berkan performansı kadar destek alamıyor, son hafta da çok düşüktü sıralaması. Ama böyle devam ederse yükselişe geçecektir.

Reactions: The_Erinch

Bu tartısmayı izleyebilirsin.
3 yıl öncesinde Berna Keklikler, Serhat Akın ve İlhan Mansız örneği var. Ondan önce 2 sene öncesinde Berna Canbeldek örneği var. Onların hepsi Almanyada yaşıyordu. Bir tek Berna Keklikler bir kaç yıldır Türkiyede yaşıyordu. Onun öncesinde 2015ten Nadya Zagli var Yunanistandan ve Seda Aktuğlu var yine Almanyadan.

Zaten kendi adıma hatırlamıyorum; diye bellirttim.

Sonuç olarak ben Azerbaycanın eklenmemesini doğru bulmadım.
İyi seyirler.

Berkan sonradan yarışmaya katıldığı için onu direk ele sonradan katılan biri şampiyon olamaz

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Nisa yaaa... amma dolmuş Evrime. 1 saattir kusuyor Evrim Evrim diye

Saçma sapan, boş boş konuşmasaydınız, rehavete kapılmasaydınız oyun kaybetmezdiniz Yasin!

Ersin ve Aşkım'dan oyun alamadınız daha ne olacak?

Nisa çok tatlısın ya.