TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şu anda ben bile gönüllüler kazansın istiyorum ama her sene halktan insanlar diyorlar ama ordakiler ünlülerden daha ünlü. Bu da bir gerçek. :D

Cemal Can ve Yasin'in Ünlüler takımında; Elif, Aycan, Berkan'ın Gönüllüler takımında olması lazım.

Yasin ve Cemal Can'ın nesi Gönüllü? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Nisa çok tatlı,şirin..so coolll ama aşırı çocuksu tavırları var,çabuk pes ediyor ve sürekli ağlıyor.şampiyon olacağını sanmıyorum.
barışında bir sms kitlesi var ama okadarda olağan üstü performansı yok benim bakışım.boyunun uzun olması parkurlarda geride kalmasına neden oluyor.
elifi destekliyordum ama parvizin kuyusunu kazanlardan biri olduğu için şuan ona ilgim azaldı.

berkan konusuna katılıyorum. atarlı,değişik bir karakter ama performanssa performans,hırssa hırs. inşallah yakın zaman iyileşip sahalara döner.

zaten takımlar karışınca işler iyice değişecek.
Nisa'nın şampiyon olmasını istiyorum ama şampiyonluğun büyük favorilerinden değil zaten şu anda. Performansı çok iyi ama kendini gösteremiyor yeteri kadar. O yüzden performans dışında tek artısı tatlılığı oluyor bu durumda :A

Barış bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi şu anda. Berkan performansı kadar destek alamıyor, son hafta da çok düşüktü sıralaması. Ama böyle devam ederse yükselişe geçecektir.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Açıkçası ben kendi adıma yakın dönemde Avrupada aktif şekilde yaşayan birini hatırlamıyorum.
Parviz Azerbaycanda olmadan yeri geldi 3.lüğe kadar çıkabilmişti.

Aycan ve Nisa için Avrupada yaşayan türklerden oy geldiğine adım gibi eminim.

O yüzden Azerbaycan açık olabilirdi. Varsayımlar üzerinden verilmiş karar Acun tarafından.

Bu tartısmayı izleyebilirsin.

3 yıl öncesinde Berna Keklikler, Serhat Akın ve İlhan Mansız örneği var. Ondan önce 2 sene öncesinde Berna Canbeldek örneği var. Onların hepsi Almanyada yaşıyordu. Bir tek Berna Keklikler bir kaç yıldır Türkiyede yaşıyordu. Onun öncesinde 2015ten Nadya Zagli var Yunanistandan ve Seda Aktuğlu var yine Almanyadan.

Bu tartısmayı izleyebilirsin.

3 yıl öncesinde Berna Keklikler, Serhat Akın ve İlhan Mansız örneği var. Ondan önce 2 sene öncesinde Berna Canbeldek örneği var. Onların hepsi Almanyada yaşıyordu. Bir tek Berna Keklikler bir kaç yıldır Türkiyede yaşıyordu. Onun öncesinde 2015ten Nadya Zagli var Yunanistandan ve Seda Aktuğlu var yine Almanyadan.
Zaten kendi adıma hatırlamıyorum; diye bellirttim.

Sonuç olarak ben Azerbaycanın eklenmemesini doğru bulmadım.
İyi seyirler.

Evet bence de Nisa şampiyon olmalı, katılıyorum sana :A Barış ağır dediğin gibi, o becerisiyle kurtarıyor. Geride kalsa da çoğu zaman atışlarıyla kazanıyor oyunu. Performans olarak şu an birinci sırada Barış gözükse de en iyi Berkan bence bu arada. Hem hızlı da herif, genel olarak en başarılı erkek yarışmacı o yani :A
Berkan sonradan yarışmaya katıldığı için onu direk ele sonradan katılan biri şampiyon olamaz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil