TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Bully Kaan madem eski Survivorculardansın senide dürtecem..bende Atakan sezonunda bulaştım ..ogün bugündür içindeyim.
Abi ben daha da eskiyim. :A Aslanlar - Kanaryalar, Kızlar - Erkekler dönemlerini de izlemiştim. :D

Atakan benim de favorilerimdendi. Sırasıyla Hakan Hatipoğlu, Adem Kılıççı, Avatar Atakan en sevdiğim isimlerdi. :D Turabi de en nefret ettiğim. :A

Abi ben daha da eskiyim. :A Aslanlar - Kanaryalar, Kızlar - Erkekler dönemlerini de izlemiştim. :D

Atakan benim de favorilerimdendi. Sırasıyla Hakan Hatipoğlu, Adem Kılıççı, Avatar Atakan en sevdiğim isimlerdi. :D Turabi de en nefret ettiğim. :A
Yok; okadar eski değilim annemler hep izlerdi...tuhaf gelirdi ama bir başladım tam başladım.
Son 1dk 55 saniye :)

• Beğendim
Reactions: Bully

Bu arada şuana kadar ki daimi Favorim Atakandır.
Twitterda yazıştığım biri. :bhr:

• Harika
Reactions: Bully
Twitterda gene gündem belli olmaya başladı.. Yasin daha ilk dakkadan 😤👾 Uğur Pektaştaki karizma... Ünlülerdeki saygı vurgusuna dikkat... Henüz bir favorim yok.

Oha kavga çıktı ilk dakikadan, Yasin yılın tipi olur. Çok itici ama renk katar epey. :Z

Gönüllülerden Burak çok tatlı, buldum favorimizi. :A @serhatt

• Harika
Reactions: serhatt
Ersin kendi atladı :F

Uğur, YAsini itmeye calişiyor kavga cıkacaği zaman geri cekildi. Hiiç bulaşmıyor :bhr: Adam gibi adam

Yasinden dolayı ünlüleri tutmaua karar verdim, çok netim bu konuda ama bireysel henüz bir kişiye karar veremiyorum.

Gönüllülerin erkekleri pırt duruyor. Cemal de olaylı tip aslında. :A

İlk oyun Ünlüler takımının... Çok itici bir oyundu, hiç seyir zevki yoktu.

Acun’um ilk yünden dokunulmazlık koymuş. Güzel parkur var. Yine kavga çıkıyor :A