TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Açık artırma ne zaman başlayacak ya, saat 23.35 oldu bu oyun en az 1 saat gidiyor. Bugün 01.00 bile olabilir bitene kadar.

Mert insanı delirttir ya kötü niyet yokmuş olduu

Olayı şimdi anladım. Evet ünlüler gerçekten çirkef bir takımmış ve ben bunu göremedim. Ancak böyle çirkeflikle kazanırlar zaten.

Çirkeflik değil aslında Evrim-Yasin ve Ardahanın gevşekliği.
Çok istemiştim kaybetmelerini.
7-1 skoru öğrenince dedim en kötü 10-4 biter. Ama Pervizin yokluğunu hiss edecekler. Zaten bugün hiss edildi tam, sonra çirkeflik yapmışlar.

Neyse artık skorla da ilgilenmiyorum. İlk gün yenilmediklerinden sonra bir anlamı kalmadı.
Takımlar karışacak zaten.

Reactions: Angelica
Ünlüler Elif, Berkan, Parviz olmadan da 6 sayı üst üste alabiliyorlarsa, takımların değişmesini doğru bulmaya başladım.

Reactions: Emre Ozansoy
Ayrıca bugün doğru bulmadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Cemal Can ve Nisa oyun sırasında tartışma yaşanırken Yasin-Ardahan ve Mert-Sercan arasında gayet 32 diş gülüyorlardı, bu sohbetten hiç rahatsız değillerdi ama oyunu kaybettiklerinde tüm suçu bu tartışmaya yüklediler, Yasin ve Ardahan'a. Madem bu kadar rahatsız olmuştunuz bu tartışma yaşandığı anda da öyle gülüp eğlenmeyecektiniz, tepkinizi o zaman da koyacaktınız. Bana açıkçası çok acayip geldi bu.

Reactions: 12.Adam
Ben bugün için dememiştim ya
Haftada 7 güne çıktı artık program, her gün de izlenmez. Cumartesiden salıya kadar olan kısım önemli, oraları kaçırmamak lazım
Birleşme haftası olduğu için bu bölümler de güzel olur, dünkü bölüm iyiydi mesela
bugün de açık artırma oyunu var komik olacak gibi izlerim ben yine

Reactions: MasacRE