The_Erinch
Favori Üye
8 - 2 öndeyken gönüllüler... sohbete daldırdı mert takımı... gönüllürde gevşedi hemen.@The_Erinch Twitterda ünlülere karşı büyük tepki var gönüllülere karşı ne yapmışlar ki?
8 - 2 öndeyken gönüllüler... sohbete daldırdı mert takımı... gönüllürde gevşedi hemen.@The_Erinch Twitterda ünlülere karşı büyük tepki var gönüllülere karşı ne yapmışlar ki?
Açık artırma ne zaman başlayacak ya, saat 23.35 oldu bu oyun en az 1 saat gidiyor. Bugün 01.00 bile olabilir bitene kadar.
Keklediler bizi bugün diye.Açık arttırma yarınmış? 😱
Açık arttırma yarınmış? 😱
Çirkeflik değil aslında Evrim-Yasin ve Ardahanın gevşekliği.Olayı şimdi anladım. Evet ünlüler gerçekten çirkef bir takımmış ve ben bunu göremedim. Ancak böyle çirkeflikle kazanırlar zaten.![]()
Çirkeflik değil aslında Evrim-Yasin ve Ardahanın gevşekliği.
Çok istemiştim kaybetmelerini.Çirkeflik değil aslında Evrim-Yasin ve Ardahanın gevşekliği.
Ben bugün için dememiştim ya@MasacRE neredesin beni çağırdın buraya kendin yoksun![]()
Birleşme haftası olduğu için bu bölümler de güzel olur, dünkü bölüm iyiydi meselaBen bugün için dememiştim yaHaftada 7 güne çıktı artık program, her gün de izlenmez. Cumartesiden salıya kadar olan kısım önemli, oraları kaçırmamak lazım
![]()