aaa geçenlerde bu hesap aklıma gelmişti @dreamy sen değilsin yaniEkli dosyayı görüntüle 85591
@xemrexxx @dreamy fakeiyle altlı üstlüler listede @Emre Ozansoy @alperuz @Forumdash
aaa geçenlerde bu hesap aklıma gelmişti @dreamy sen değilsin yaniEkli dosyayı görüntüle 85591
@xemrexxx @dreamy fakeiyle altlı üstlüler listede @Emre Ozansoy @alperuz @Forumdash
Gençlerbirliği VS Gençlerbirliği oftaşEkli dosyayı görüntüle 85591
Eşli mi oynardınız?
Osmanlı dizisi noldu deşelim konuyuTuBa hakkında 3-5 haber açıp dizi çekilmesine bakar her şey
Osmanlı dizisi noldu deşelim konuyu
Gelin istemiyorum şuan @sokak sanati nick uyumu çok iyi değil mi shiplemek içinHayır tabii ki kendisiyle uzaktan yakından alakam yok. Tanışmak istiyorum foruma gelirse, @xemrexxx in dediği kadar var mıymış merak ediyorum
Gelin istemiyorum şuan @sokak sanati nick uyumu çok iyi değil mi shiplemek için
@xemrexxx bi iki konu acsa@DarkLegenD çok beğenmiş
Bu arada dizinin yayınlandığı dönemde online olmuş. Buda demek ki umut var hala
Benim forumdaki tek yavuklum @Ahmed dir nokta. @sokak sanatiGelin istemiyorum şuan @sokak sanati nick uyumu çok iyi değil mi shiplemek için
İstemıyorum oyuzden @dreamy berenciyse zaten tamamdırUğraşılmaz onunla yaa. Saplantılı bi şey. Emre gibi işte. Hiç Baş edemezsin