Bu takımların tek haftalık olduğunu düşünerek sakinliğimi koruyorum Şerlok beyciğim. Yoksa buraya yazılacak çok şey var da...Ooooo Utku beyciğim taze aldığımız lose üzerine gelmiş, vermiş veriştirmiş.
Maske falan takan da yok, ne iş gerçektenOralarda da normalleşme başlamış herhalde, sürekli villaya gidip duruyorlardı.
Son bir gün kaldı kütük, tadını çıkar Sonra Berkan reisimi oradan çekip kurtaracağım
Ne tesadüf bende seyrediyorum.Zalim İstanbul seyrediyorum.
@dreamy Umut Beyzade konuya gelmiş...Konuyu açtım görürsün
@dreamy Umut Beyzade konuya gelmiş...
Artık çamurda kalmadı be bulaşacak.... Tüm ülkeye 3 ayda Acun yeterince bulaştıHemen çıkıyorum daha fazla çamur bulaşmadan (Dissleri bekliyorum )
Artık çamurda kalmadı be bulaşacak.... Tüm ülkeye 3 ayda Acun yeterince bulaştı
Maske falan takan da yok, ne iş gerçekten
Toplam nüfusları 10 milyonmuş zaten Şerlok beyciğim. Nüfusa oranla bakınca baya yüksek vaka sayıları Acun da tam salmış. Gelmiş İstanbul'a, milletle fotoğraf çektiriyordu. Ne onda ne diğerlerinde maske yok Geri dönünce bütün Survivor ekibine korona getirmese bariAnlamadım ki Utku beyciğim, bizim gibi hızlıca normalleşmişler herhalde, gözüme Berkan'ın alışveriş yaptığı mağazada dezenfektan takıldı sadece. Maske falan ben de göremedim.
Vaka falan da varmış aslında, Acun beyciğim saldı herhalde.
Dominican Republic COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Dominican Republic Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Reisim posta koymalara doyamadı. Yasin'i gömüyor, pardon yolluyoruz... @MasacRE
Teker teker gidecekler Şerlok beyciğimReisim posta koymalara doyamadı. Yasin'i gömüyor, pardon yolluyoruz... @MasacRE