TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kim kimi kıskanıyormuş bu fragmanda belli oldu bence :A

İyi o zaman. :A Ünlüler kaybetse ve Barış aday çıksa Cemal elenebilirdi. :A
Yarın maviler kazanırsa, salı birer aday daha çıkacak dedi, ikiye iki olacakmış o durumda. Hiçbir şekilde birebir çıkmıyorlar yani şu aşamada :A Ama zaten yarın da kırmızılar kazanır 3 kişi çıkıp Babuşu veya Evrim'i göndeririz :A

@Sherlock savaş boyalarımızı sürdük hazırız. :A Böyle daha iyi oldu avatarım. :Z

Evrim'i çok sevmem ama bu çok daha iyi olmuş gerçekten, hele hele babuş sonrası... :A Ardahan ve Yasin'in bulunduğu bir takımın kolay kolay win alması zor ama olsun, inanıyoruz. Biz de sürdük savaş boyalarımızı. Bu loser takım artık win alacak. :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: 12.Adam and dreamy
Evrim'i çok sevmem ama bu çok daha iyi olmuş gerçekten, hele hele babuş sonrası... :A Ardahan ve Yasin'in bulunduğu bir takımın kolay kolay win alması zor ama olsun, inanıyoruz. Biz de sürdük savaş boyalarımızı. Bu loser takım artık win alacak. :A
Yeminle senin şu profil fotonu bildirim kısmında görünce 10 yaşlarında bir çocuğu avatar yaptın sandım :F malum mobilden küçük görünüyor :A
Değişme bari. Seni @MasacRE ile karıştırmayayım :A
Kahvaltımı yapayım özelden bizim etkinlik için birşeyler yazacağım :A

Yeminle senin şu profil fotonu bildirim kısmında görünce 10 yaşlarında bir çocuğu avatar yaptın sandım :F malum mobilden küçük görünüyor :A
Değişme bari. Seni @MasacRE ile karıştırmayayım :A
Kahvaltımı yapayım özelden bizim etkinlik için birşeyler yazacağım :A

Reisim çok karizmatik duruyor, ne çocuğu Dosi hanım... :A Utku beyciğim ile sinerji tam gaz devam ediyor, edecek... Bugün mavi takımın artık kazanması adına bu hamleyi yaptım, tabii muhtemelen işe yaramaz ama olsun. :A

Reisim çok karizmatik duruyor, ne çocuğu Dosi hanım... :A Utku beyciğim ile sinerji tam gaz devam ediyor, edecek... Bugün mavi takımın artık kazanması adına bu hamleyi yaptım, tabii muhtemelen işe yaramaz ama olsun. :A
Vallaha en çirkin fotusunu seçmeye çalışsan bundan kötüsünü zor bulurdun :A