The_Erinch
Favori Üye
Olm bizim @Maskeli Fedai ile Aycandan yana bağımız varİlginç bir ittifak, paramparçayım... @MasacRE
Olm bizim @Maskeli Fedai ile Aycandan yana bağımız varİlginç bir ittifak, paramparçayım... @MasacRE
Cevap vermeseydin zaten dedim herhalde gönül koyduOrtada bir haksızlık varsa söyleyeceğiz tabi abi, ne var bunda. Siz de Gönüllülere yarışmada kıyak yapıldığı konusunda söyleniyordunuz bu zamana kadar, hatta haftalardır seni konuda bile göremiyorduk düşün yani
AĞLA...Bu üçlü yoldaşlık ilişkisini midem kaldıramayacak...
Olm bizim @Maskeli Fedai ile Aycandan yana bağımız var
Bu üçlü yoldaşlık ilişkisini midem kaldıramayacak...
AĞLA..Bu üçlü yoldaşlık ilişkisini midem kaldıramayacak...
Olm öle deme bu adama güvenip GAP turu yapacaz... Bu adam beni Diyarbakır diye Suriyeye götürmesin..Abi bak bu Hainli Fedai'ye güven olmaz, dikkat et o bağa.@Maskeli Fedai
Yoldaşlarım abimiz beni daha tanımamışOlm öle deme bu adama güvenip GAP turu yapacaz... Bu adam beni Diyarbakır diye Suriyeye götürmesin..
Yapmaz benim kardeşimmmm değil mi @Maskeli Fedai
Yok ya. Bugün izlerken yorum yapamadım, pek müsait değildim. Bir de sinir oldum zaten şu yarışma formatına, tadım kaçtı iyice.Cevap vermeseydin zaten dedim herhalde gönül koydu
AĞLA...
AĞLA...
Canım yoldaşlarımla beraber haddini bildirdikAĞLA..
Acun kaçırdı valla abi tatları
Şimdi daha iyiyim abi, sağolasınEkli dosyayı görüntüle 85326
Al kardeşim.. senin için gittim google dan nisa resmi arattım
Tadın yerine gelsin 😉
Evrim’in derhal elenmesi lazım yoksa en büyük Barış fanı olabilirimTamam Evrim'den ben de tiksiniyorum ama Barış'a karşı da tavrın değişmesin be, o da düşmanımız halaAyrıca sen hani izlemiyordun, nereden hakimsin bu kadar yarışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?