TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bir Ek unutmuşum, cümle aşırı devrik olmuş :D

Bu yarışmanın bir show olmadığını bilmeden izlenir miiiiiiii :D :D :D

Yoksa dediğim gibi kafayı patlatırsın.

Ciddiye almamak lazım diyorum :D
İzleyenlerin yarısından çoğu show olduğunu bilmeden izliyor işte. :A

Evrim’den daha çok nefret edince Barış gözüme iyi görünmeye başladı :A üzerine birde Evrim’e ayar verince takdir etmemek olmazdı :A
Tamam Evrim'den ben de tiksiniyorum ama Barış'a karşı da tavrın değişmesin be, o da düşmanımız hala :A Ayrıca sen hani izlemiyordun, nereden hakimsin bu kadar yarışmaya :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
"Acun > Sinerji" diyebilir miyiz? @Sherlock @Özgür @12.Adam
Siz yokken ben de böyleydim Utku beyciğim...
Geçmiş mesajlara baktım da Şerlok beyciğim birebir benim düşündüğüm şeyi yazmış. Ya bu zamana kadar bu sembol oyunlarını kızlar kendi arasında erkekler kendi arasında oynadı. Her hafta bir kız bir erkek sembol kazandı. Şimdi sembol oyununun finaline geldiğimizde geçen hafta Ünlülerden birinin elenmesi sebebiyle oluşturulmuş 1 haftalık takımlara göre eşleşmeler belirlenerek yarışmacıların kaderleriyle oynanıyor. Ne alaka yani bu, böyle bir saçmalık olamaz. Çok sinir oldum bugün izlerken yarışmayı şu saçmalıktan dolayı.

Bu arada eskiden sembol oyununda tam anlamıyla bireysellik söz konusuydu, herkes birbiriyle oynuyordu takım ayırt etmeksizin. Bu hali pek sembol oyununa uygun değil gibi, takımının performans olarak iyi veya kötü isimlerden oluşup oluşmaması bir hayli belirleyici.
Nisa gününde olmayabilir, kaybedebilir ama 5 kere oynamış Berkan'la. Berkan oradaki en güçlü yarışmacı performans olarak. Bireysele çevirdiğin bir yarışmada, bir yarışmacı bir oyun sonucu finale gidecekse bu oyunda yarışan tüm yarışmacılar tam anlamıyla bireysel yarışmalıdır. Herkes, herkesle oynamalıdır. Yoksa ortaya adaletsizlik çıkar. 'Bireysellik' kelimesi de lafta kalır. Bu yarışmanın içerisinde birçok saçma ve tutarsız bulduğum durum vardı ama bu, bunun zirvesi oldu herhalde. Sercan, Yunus Emre falan son aşamalara kaldılar şaka gibi...
Sadece son kısım Elif ve Berkan yarışını izledim. Elif benim favorim oyüzden çok sevindim :Z :oley:

Yalnız eskiden kızlar kızlarla yarışırdı erkekler erkeklerle ve sonra finale çıkanlar karşılaştırdı. Şu hafıza oyunu yapılırdı hep. Bu sene herşey çorba :A
@Sherlock @MasacRE
Hepsini okudum. Haklısın. Ben de deyindşm zaten duruma.Acun her sene yapıyor birilerine haksızlık. Biz alıştık bu duruma.

Ama ben şimdi haticeye değil neticeye bakacağım :A
Elif dokunulmaz :Z :Z @MasacRE

Geçmiş mesajlara baktım da Şerlok beyciğim birebir benim düşündüğüm şeyi yazmış. Ya bu zamana kadar bu sembol oyunlarını kızlar kendi arasında erkekler kendi arasında oynadı. Her hafta bir kız bir erkek sembol kazandı. Şimdi sembol oyununun finaline geldiğimizde geçen hafta Ünlülerden birinin elenmesi sebebiyle oluşturulmuş 1 haftalık takımlara göre eşleşmeler belirlenerek yarışmacıların kaderleriyle oynanıyor. Ne alaka yani bu, böyle bir saçmalık olamaz. Çok sinir oldum bugün izlerken yarışmayı şu saçmalıktan dolayı.

Tam olarak bu Utku beyciğim, sağına soluna bir yerine imza atacağım...

• Harika
Reactions: MasacRE
Hepsini okudum. Haklısın. Ben de deyindşm zaten duruma.Acun her sene yapıyor birilerine haksızlık. Biz alıştık bu duruma.

Ama ben şimdi haticeye değil neticeye bakacağım :A
Elif dokunulmaz :Z :Z @MasacRE

Bu durumda Cemal Can'a ve takımında bulunan herkese haksızlık yapmış oluyor, takım dediğim de bir haftalık bu arada... Ortada büyük bir saçmalık ve hatta adaletsizlik var yani.

Paramparçayız...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu durumda Cemal Can'a ve takımında bulunan herkese haksızlık yapmış oluyor, takım dediğim de bir haftalık bu arada... Ortada büyük bir saçmalık ve hatta adaletsizlik var yani.

Paramparçayız...
Ben izlemedim. Demek ki bi de takımlık yarıştırışdılar 😱

Ünlülerin azalmasına sebepte Acun ama. Gönüllüler için değişiklikler yapılmasaydı şuan durum tam tersi olacaktı 😊 yani gönüllülerden 1-2 kişi kalırdı

Ben izlemedim. Demek ki bi de takımlık yarıştırışdılar 😱

Ünlülerin azalmasına sebepte Acun ama. Gönüllüler için değişiklikler yapılmasaydı şuan durum tam tersi olacaktı 😊 yani gönüllülerden 1-2 kişi kalırdı

Sembol oyununun takımlı olması neresinden bakarsak bakalım saçma Dosi hanım, neyse yapacak bir şey yok. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam