Maskeli Fedai
Favori Üye
İyiyim ben de. Teşekkürler sorduğun içinİyidir sen
Ya cidden eskiden sembol finalini kazanabilmek için kaç çeşit mücadele verirdi yarışmacılar. Bir de bugünkü rezilliğe bak. Koydular bir tane parkur, sondaki atışı bile değiştirmeden bütün gün onu oynatarak belirlediler kazananı. Rezillik ya valla böyle bir saçmalık olamaz yani...Heeeeeeeeeey gidi hey... @MasacRE @Maskeli Fedai
Hainli Fedai'nin herifi koala gibi yapışmıştı oduna...
Rica ederimİyiyim ben de. Teşekkürler sorduğun için
Ya cidden eskiden sembol finalini kazanabilmek için kaç çeşit mücadele verirdi yarışmacılar. Bir de bugünkü rezilliğe bak. Koydular bir tane parkur, sondaki atışı bile değiştirmeden bütün gün onu oynatarak belirlediler kazananı. Rezillik ya valla böyle bir saçmalık olamaz yani...
Ya cidden eskiden sembol finalini kazanabilmek için kaç çeşit mücadele verirdi yarışmacılar. Bir de bugünkü rezilliğe bak. Koydular bir tane parkur, sondaki atışı bile değiştirmeden bütün gün onu oynatarak belirlediler kazananı. Rezillik ya valla böyle bir saçmalık olamaz yani...
GEÇİN BUNLARI.. Kaybettiniz ağlamayınHadi parkuru geçtim Utku beyciğim... Bu oyun en başından beri bireysel sembol oyunu değil mi, neden bunlar bir haftalık takımlarla birbirlerine karşı yarışıyorlar? Neresinden bakarsak bakalım saçmalık ya, mantıklı bir açıklaması yok yani bu durumun.
GEÇİN BUNLARI.. Kaybettiniz ağlamayın
GEÇİN BUNLARI.. Kaybettiniz ağlamayın
Bizim reisimiz yarışmaya devam ediyor, bu kütüğünkü ise oturmuş evden onu izliyor. Hiç konuşmaya hakkı yok o yüzdenBu haine de gün doğdu.
Ahhh Enescim Ahhhhh Utkucum. @MasacRE @Sherlock
Nisacık kazansaydıda bu kadar efor harcarmıydınız
@Maskeli Fedai Amma yaktılar bunlarda 😛 😛 😛
Ya abi ikisi de acısı var normaldirAhhh Enescim Ahhhhh Utkucum. @MasacRE @Sherlock
"Muhtemelen" kısmı düşündürücü bence,nisa kazansaydı şuan sayfalarca nisa resimleri görür olurduk gibime geliyor
Bu haine de gün doğdu.
Ahahahahhahahhaha Gülüyorum sizeBizim reisimiz yarışmaya devam ediyor, bu kütüğünkü ise oturmuş evden onu izliyor. Hiç konuşmaya hakkı yok o yüzden
Ya abi ikisi de acısı var normaldir
"Muhtemelen" kısmı düşündürücü bence,nisa kazansaydı şuan sayfalarca nisa resimleri görür olurduk gibime geliyor
Ortada bir haksızlık varsa söyleyeceğiz tabi abi, ne var bunda. Siz de Gönüllülere yarışmada kıyak yapıldığı konusunda söyleniyordunuz bu zamana kadar, hatta haftalardır seni konuda bile göremiyorduk düşün yaniAhhh Enescim Ahhhhh Utkucum. @MasacRE @Sherlock