TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu arada Nisa'dan örnek vermemin sebebi, @The_Erinch'in onu örnek göstermesi. Yoksa Yasin'den tut, Ardahan'a kadar hepsine haksızlık yapılıyor orada.

Enescim, 11 yıllık program.. Herşeyin başında tek bir adam var.
Bence kafana takma, bana düşmez sana akıl vermek zatende aklı başında bir adamsın, ama herşey bir ayarlama düzeni üzerine kurulu bu yarışma... Sms i düşük birinin çıkması lazımdı zaten,Elif başka türlü ilerliyemezdi, Acun arka planda yaptığı kurgunun oyuncuları hepsi.

Bu arada @MasacRE ve sana takılmam sadece lafına hemen bazı arkadaşlarınız Diss atmış sanırımda.

O nedenle oturup izlemek lazım,biryere varacak yarışma zaten.

Bu bir show programı ve bunuda herkes biliyor.

Sevgiler Kardeşim.

Not: Nisadan şampiyon falan olmaz

Reactions: Emre Ozansoy

Abi dediklerinin hepsinin farkındayım zaten ama show olduğu için görmezden gelip, dümdüz izleme işi de bana gelmiyor açıkçası. Ben zaten ağırlıklı olarak goygoy için izliyorum, bu konuda ciddi bir şekilde yazılmış birkaç tane mesajım vardır herhalde ama net bir haksızlık durumu olunca da eleştirmeden edemedim.

Sadece son kısım Elif ve Berkan yarışını izledim. Elif benim favorim oyüzden çok sevindim

Yalnız eskiden kızlar kızlarla yarışırdı erkekler erkeklerle ve sonra finale çıkanlar karşılaştırdı. Şu hafıza oyunu yapılırdı hep. Bu sene herşey çorba

@Sherlock @MasacRE

Reactions: Sherlock

Bu durumu eleştirdim zaten Dosi hanım, okursanız hak verirsiniz herhalde.

Reactions: Dosi
Dediğim gibi Nisa,Barış,Cemal bunların zaten SMS yüksekti.. Acun Elifi korumak istedi. Bu çok belirgin bir durum.
Eleştirsekte birşey değişmiyor; seneye daha farklı kurgularla Acun geri geliyor.
O nedenle boşver gitsin

Nerede bu Utku..Halen yasta mı
@MasacRE

Reactions: Sherlock

Utku beyciğim en başından beri yoktu bugün abi, hiçbir fikrim yok.
@MasacRE

Reactions: The_Erinch