Evet tehlikeli bir görsel, riske girmeyin benceSabar'ın diğer üyelerinizde görmesi en büyük arzum.Cezayı yemeyi göze alıyorum.😂
Evet tehlikeli bir görsel, riske girmeyin benceSabar'ın diğer üyelerinizde görmesi en büyük arzum.Cezayı yemeyi göze alıyorum.😂
Giriyorum ve arttırıyorum sabarlık cesaretli olmak demektir.Evet tehlikeli bir görsel, riske girmeyin bence
20.30 veya 20.45'te başladığında erken 21.00 veya 21.15 başladığında geç diyorsun. Kaçta başlamalı?Saat 9 oldu ama daha özet izliyoruz...
20.30 veya 20.45'te başladığında erken 21.00 veya 21.15 başladığında geç diyorsun. Kaçta başlamalı?
Haftanın 7 günü 3 saatlik programı montajlamak ve aynı saate ayarlamak çok zor. Bir gün bölüm 3 saat sürüyor başka gün 2 o yüzden böyle değişikliklerin olması normal. Artık herkes herşeye şikayet eder oldu.Her gün aynı saatte başlamalı. Bir gün 20.45, bir gün 20.30 saçma oluyor.
20.30 veya 20.45'te başladığında erken 21.00 veya 21.15 başladığında geç diyorsun. Kaçta başlamalı?
Kanalın sahibi olduğu için kafasına göre başlatıyor.Her gün aynı saatte başlamalı. Bir gün 20.45, bir gün 20.30 saçma oluyor.
Acun'un bunu karar verdiğini sanmam. Reklamlarla birlikte montaj ekibi bölüm süresine göre başlatıyor.Kanalın sahibi olduğu için kafasına göre başlatıyor.
Şimdi takımlar karışıyor ya. Bugünkü oyunda ilk ikiye giren yarışmacılar kaptan olup kendi adamlarını seçecekmiş Şerlok beyciğimO iki kaptandan biri reisim olmalı
Olaya mizahi açıdan yaklaşmak istedim.😁Acun'un bunu karar verdiğini sanmam. Reklamlarla birlikte montaj ekibi bölüm süresine göre başlatıyor.
Reisim için yerimizi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?