Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle@Maskeli Fedai yoldaşım için siyahlara büründüm.
Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle@Maskeli Fedai yoldaşım için siyahlara büründüm.
Sen zaten SİNERJİ takımındasın kütükReisimi avatar yaparsan daha da güçleniriz@Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 84918
Bi defolup gidemedi.ssPapatyam kaçıncı kez postadan çıktı be tam bir Survivor x@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Özgür
https://twitter.com/x/status/1267926656599064578
@MEnes e her defasında gülüyorumSen zaten SİNERJİ takımındasın kütükReisimi avatar yaparsan daha da güçleniriz@Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 84918
Papatyam kaçıncı kez postadan çıktı be tam bir Survivor x@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Özgür
https://twitter.com/x/status/1267926656599064578
Bi defolup gidemedi.ss
İnşAllah finale kalacakAdaşından bir kurtulamıyoz emreeeeeee
Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle
Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?Muhtemelen 11 dakika 2 saniye falan olmuştur Utku beyciğim, tarzı o.@DarkLegenD
Kütük dostunuz öldü..
Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsenAycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?
Onlar hep böyle Ersin yoldaşımAycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?
Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?
Hep yanında yer aldım be hain adam..Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsenO bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğim
Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsenO bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğim
FUTUREku geri döndü...
Onlar hep böyle Ersin yoldaşımHainlikte sinir tanımıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?