Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle@Maskeli Fedai yoldaşım için siyahlara büründüm.![]()
Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle@Maskeli Fedai yoldaşım için siyahlara büründüm.![]()
Sen zaten SİNERJİ takımındasın kütükReisimi avatar yaparsan daha da güçleniriz
@Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 84918
Bi defolup gidemedi.ssPapatyam kaçıncı kez postadan çıktı be tam bir Survivor x@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Özgür
@MEnes e her defasında gülüyorumSen zaten SİNERJİ takımındasın kütükReisimi avatar yaparsan daha da güçleniriz
@Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 84918
Papatyam kaçıncı kez postadan çıktı be tam bir Survivor x@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Özgür
Bi defolup gidemedi.ss
İnşAllah finale kalacakAdaşından bir kurtulamıyoz emreeeeeee![]()
![]()
Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle![]()
Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?Muhtemelen 11 dakika 2 saniye falan olmuştur Utku beyciğim, tarzı o.@DarkLegenD
Kütük dostunuz öldü..
Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsenAycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?![]()
Onlar hep böyle Ersin yoldaşımAycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?![]()
Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?![]()
Hep yanında yer aldım be hain adam..Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsenO bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğim
![]()
Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsenO bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğim
![]()
FUTUREku geri döndü...
Onlar hep böyle Ersin yoldaşımHainlikte sinir tanımıyorlar..