The_Erinch
Favori Üye
Bence Yunus Emre direk maç satıyor.
Queen kim?Yunus Emre'yi kaleye koymayın Allah aşkına ya...
Queen bile daha iyi ondan.![]()
Ayrıca tarafta tutuyor maçtaki bir pozisyonda Barış çizgiye basmadığı halde golü iptal etti.😡Acunun ünlüleri övmesinden sıkıldım he
Ayrıca tarafta tutuyor maçtaki bir pozisyonda Barış çizgiye basmadığı halde golü iptal etti.😡
Acun hiç hentbol maçı izlemiş mi?Pozisyonda aksiyon başlangıcı ele alınır ayak eğer dışarıdaysa gol kararı verilir?Barış ne yapsın içeriye düşmemek için uçsun mu?Taraf tuttuğu net belli zaten ünlüler özellikle sercan gol attığında havalara uçuyo
Benim hentbol ile alakam yok hiç, doğru düzgün de izlememişimdir ama ben de bu kuralı böyle biliyorum. Dışarıdayken zıplar atarsın içeriye düşsen de sayılır gol benim bildiğim.Acun hiç hentbol maçı izlemiş mi?Pozisyonda aksiyon başlangıcı ele alınır ayak eğer dışarıdaysa gol kararı verilir?Barış ne yapsın içeriye düşmemek için uçsun mu?![]()
Hentbol olmasa bile basketbolu gözucuyla da olsa takip ettiğinizi varsayıyorum.Örneklemeyi basketbola uyarlarsak hareket başlar ve bittiğinde top elinden çıkıp sayı oluyorsa buna BASKET FAUL denir.Benim hentbol ile alakam yok hiç, doğru düzgün de izlememişimdir ama ben de bu kuralı böyle biliyorum. Dışarıdayken zıplar atarsın içeriye düşsen de sayılır gol benim bildiğim.
Sanmam Perviz'in elendiğini Evrim gülümsüyordu, böyle birşeye gülümsemez. Belki oyun ile ilgili söylüyordur Acun.Fragmandan anladığım 2 ihtimal var:
1) Ya Perviz elendi, Acun ilk defa takımın performans birincisi birleşmeye kalamadı manasında diyor.
2) Perviz ve Ezgi ilk ikide.
İlk ihtimal daha olası malesef.![]()
Niye gülümsemesin? Karşı adanın performans birincisi gidiyor. Onlara gün doğar.Sanmam Perviz'in elendiğini Evrim gülümsüyordu, böyle birşeye gülümsemez. Belki oyun ile ilgili söylüyordur Acun.