Ersin'in köpeği ölmüş, bir videoda onun durumunu soruyordu. Duygu yüklü bir videoydu...
Ve hala haberi yok diyemediler ya
Ersin'in köpeği ölmüş, bir videoda onun durumunu soruyordu. Duygu yüklü bir videoydu...
Şerlok beyciğimle hep aynı isimleri destekliyormuşuz demekBu kim? Serkay Tütüncü'ye benziyor.Avatar Atakan reisim gömerdi onu da bak aklıma geldi.
Allah rahmet eylesin. Survivor karakteri ayrı, normal karakteri ayrı tabii. Ben izlemedim videoyu.
Şerlok beyciğimle hep aynı isimleri destekliyormuşuz demek
Şerlok beyciğimle hep aynı isimleri destekliyormuşuz demek
Amin yiğidim...
Ersin'in karakteri kötü mü Survivor'da, pamuk gibi adamdı yahu.
Canım dostlarım..Sayın Gs'li dostum belli bir noktaya kadar takipçisiydik yarışmanın, hey gidi günler...
Çok isabetli bir tahmin Şerlok beyciğimAynen Utku beyciğim, kaliteli yarışmacıların destekçisiyiz.O sene yanlış hatırlamıyorsam Semih vardı, sayın Gs'li dostum kesin onu desteklemiştir.@Maskeli Fedai
Teker teker gideceklerAynen Utku beyciğim, kaliteli yarışmacıların destekçisiyiz.O sene yanlış hatırlamıyorsam Semih vardı, sayın Gs'li dostum kesin onu desteklemiştir.@Maskeli Fedai
Teker teker gidecekler
haklılık payı var mı onu de bariYAPMA..
Kumpas kurdular Semih reise sayın Gs'li dostumSakatlanmıştı ondan sonra kendine gelememişti Semih reis sayın Gs'li dostum, sonra kendi gitmişti.
Hakan reis varken Turabi'yi destekleyen adamdan ne bekliyorsun Şerlok beyciğimAvatar Atakan reis dururken desteklediği isme bak, şaşırtmıyorsunuz sayın Gs'li dostum.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?