- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
İzledikçe netleşiyorum abi
Gönüllüler daha iyi gibi duruyor
İzledikçe netleşiyorum abi
@Emre Ozansoy Olm emre sende varya az değilsin...şurada barış karşıya geçene kadar gönüllüleri yerin dibine sokuyordun 😛 😛
Gönüllürde bir tek Nisa var... Allah aşkına başka kim var yaw.İzledikçe netleşiyorum abi
Gönüllüler daha iyi gibi duruyorÜnlüler erkeklerden kaybediyor, bir de Aşkım'dan
![]()
Geneli konusunda haklısınBugünü değil geneli kast etmiştim![]()
diss atacaktım ama şimdi seviyorsun adamı napalım...Şampiyon nereye ben oraya abi!![]()
Barış da az değil amaErsin'i bu yarışmaya kadar severdim
Ama Sercan ve Mert neyse Ersin de o bu yarışmadaBarış'ı nasıl çekemediler, kıskandılar görmedin mi
![]()
Gönüllürde bir tek Nisa var... Allah aşkına başka kim var yaw.
Yasin? Ardahan? Evrim? Gizem? Emre?
Eh biraz Cemal Can işte....Azıcıkda Barış...
Siyah saç kara gözler, doğulu ve bu tipler genelde yakışıklı oluyorlarAnalizin nedir![]()
Senin desteklediklerin Turabi, diğer sene Semih. Eminim @MasacRE 'de seninle zıttı
Hem biz Ortegay'da aynı fikirdeydik ve aynı fikirde buluşunca kazanıyoruz![]()
Yasin ve Ardahan dışındakileri seviyorum, bir problemim yok.Gönüllürde bir tek Nisa var... Allah aşkına başka kim var yaw.
Yasin? Ardahan? Evrim? Gizem? Emre?
Eh biraz Cemal Can işte....Azıcıkda Barış...
Ersin'i bu yarışmaya kadar severdim![]()
YAPMA..Siyah saç kara gözler, doğulu ve bu tipler genelde yakışıklı oluyorlaranalizim budur
ama yüreği yanmış biri olarak hisediyorum seni🙄 neyse bukadar yeterfazla detay için İban numaramı atarım
(falcı misali)
ŞAMPİYON!
![]()
Allah rahmet eylesin. Survivor karakteri ayrı, normal karakteri ayrı tabii. Ben izlemedim videoyu.Ersin'in köpeği ölmüş, bir videoda onun durumunu soruyordu. Duygu yüklü bir videoydu...![]()