Ersin'in köpeği ölmüş, bir videoda onun durumunu soruyordu. Duygu yüklü bir videoydu...![]()
Ve hala haberi yok diyemediler ya
Ersin'in köpeği ölmüş, bir videoda onun durumunu soruyordu. Duygu yüklü bir videoydu...![]()
Şerlok beyciğimle hep aynı isimleri destekliyormuşuz demekBu kim? Serkay Tütüncü'ye benziyor.Avatar Atakan reisim gömerdi onu da bak aklıma geldi.
![]()
Allah rahmet eylesin. Survivor karakteri ayrı, normal karakteri ayrı tabii. Ben izlemedim videoyu.
Şerlok beyciğimle hep aynı isimleri destekliyormuşuz demek![]()
Şerlok beyciğimle hep aynı isimleri destekliyormuşuz demek![]()
Amin yiğidim...
Ersin'in karakteri kötü mü Survivor'da, pamuk gibi adamdı yahu.![]()
Canım dostlarım..Sayın Gs'li dostum belli bir noktaya kadar takipçisiydik yarışmanın, hey gidi günler...![]()
Çok isabetli bir tahmin Şerlok beyciğimAynen Utku beyciğim, kaliteli yarışmacıların destekçisiyiz.O sene yanlış hatırlamıyorsam Semih vardı, sayın Gs'li dostum kesin onu desteklemiştir.
@Maskeli Fedai
Teker teker gideceklerAynen Utku beyciğim, kaliteli yarışmacıların destekçisiyiz.O sene yanlış hatırlamıyorsam Semih vardı, sayın Gs'li dostum kesin onu desteklemiştir.
@Maskeli Fedai
Teker teker gidecekler![]()
haklılık payı var mı onu de bariYAPMA..![]()
Kumpas kurdular Semih reise sayın Gs'li dostumSakatlanmıştı ondan sonra kendine gelememişti Semih reis sayın Gs'li dostum, sonra kendi gitmişti.![]()
Hakan reis varken Turabi'yi destekleyen adamdan ne bekliyorsun Şerlok beyciğimAvatar Atakan reis dururken desteklediği isme bak, şaşırtmıyorsunuz sayın Gs'li dostum.@Maskeli Fedai