Emre Ozansoy
Moderatör
Sabahdan beri diyorum.. Ezgi gidecek diye.
Aşkım gitsin.
Sabahdan beri diyorum.. Ezgi gidecek diye.
Al izle, Almanya'da hakeret olmayan normal hareket diye geçiştirildi (yersenHayır izlemedimYeni yeni izliyorum
Ezgi gider. Aşkım sempatik kız;süpriz sayıları var.Aşkım gitsin.
Ben de buraları izlememiştim, ben düzenli izlemeye başladığımdan beri baya tatlı görünüyor Aycan
Elif, Aycan, Meryem ve Nisa'ın birbiriyle mücadelelerini severdim. Meryem gidince çorbaya döndü. 2 haftada bir programı açtıkta hep yeni yüzler gördümBen de buraları izlememiştim, ben düzenli izlemeye başladığımdan beri baya tatlı görünüyor Aycan
Düzene girdi artık yarışma, haftaya da birleşme var zatenElif, Aycan, Meryem ve Nisa'ın birbiriyle mücadelelerini severdim. Meryem gidince çorbaya döndü. 2 haftada bir programı açtıkta hep yeni yüzler gördüm
Daha online olacakmısın? Dedikoduya hazırmısın?Düzene girdi artık yarışma, haftaya da birleşme var zatenBundan sonra bu kadrolarla birer birer eksilerek tam gaz devam
Yok çıkacağım birazdan da yaz istersen, neymiş konu bir görelimDaha online olacakmısın? Dedikoduya hazırmısın?
Yok olmaz. Başka zaman artık. Yada boşveririmYok çıkacağım birazdan da yaz istersen, neymiş konu bir görelim
İyi sen bilirsin, istersen yazarsın başka zamanYok olmaz. Başka zaman artık. Yada boşveririm
Görüşürüz yarına
Artık hakkını kaybettin, kalsın 🙄İyi sen bilirsin, istersen yazarsın başka zamanGörüşürüz 🙋♂️
İlk anda izlediğimde görmedim bende.Fragmanda öyle bir şey yok ama.
Şaşırtmadın
Benimle zıtlaşmana
AhahahahahaBenimle zıtlaşmana
Özlemişim seninle Survivor'da didişmeyi ama Aycan kırmızılarda haliyle kıza olumsuz birşey yazamam🙄 ve yeteri kadar hakim değilim yarışmacılara. Hem kendisi dış görünüş olarakta tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?