Emre Ozansoy
Moderatör
Sabahdan beri diyorum.. Ezgi gidecek diye.
Aşkım gitsin.
Sabahdan beri diyorum.. Ezgi gidecek diye.
Al izle, Almanya'da hakeret olmayan normal hareket diye geçiştirildi (yersenHayır izlemedimYeni yeni izliyorum
![]()
Ezgi gider. Aşkım sempatik kız;süpriz sayıları var.Aşkım gitsin.![]()
Ben de buraları izlememiştim, ben düzenli izlemeye başladığımdan beri baya tatlı görünüyor Aycan
Elif, Aycan, Meryem ve Nisa'ın birbiriyle mücadelelerini severdim. Meryem gidince çorbaya döndü. 2 haftada bir programı açtıkta hep yeni yüzler gördümBen de buraları izlememiştim, ben düzenli izlemeye başladığımdan beri baya tatlı görünüyor Aycan![]()
Düzene girdi artık yarışma, haftaya da birleşme var zatenElif, Aycan, Meryem ve Nisa'ın birbiriyle mücadelelerini severdim. Meryem gidince çorbaya döndü. 2 haftada bir programı açtıkta hep yeni yüzler gördüm![]()
Daha online olacakmısın? Dedikoduya hazırmısın?Düzene girdi artık yarışma, haftaya da birleşme var zatenBundan sonra bu kadrolarla birer birer eksilerek tam gaz devam
![]()
Yok çıkacağım birazdan da yaz istersen, neymiş konu bir görelimDaha online olacakmısın? Dedikoduya hazırmısın?![]()
Yok olmaz. Başka zaman artık. Yada boşveririmYok çıkacağım birazdan da yaz istersen, neymiş konu bir görelim![]()
İyi sen bilirsin, istersen yazarsın başka zamanYok olmaz. Başka zaman artık. Yada boşveririm
Görüşürüz yarına![]()
Artık hakkını kaybettin, kalsın 🙄İyi sen bilirsin, istersen yazarsın başka zamanGörüşürüz 🙋♂️
İlk anda izlediğimde görmedim bende.Fragmanda öyle bir şey yok ama.
Şaşırtmadın
Benimle zıtlaşmana
AhahahahahaBenimle zıtlaşmana
Özlemişim seninle Survivor'da didişmeyi ama Aycan kırmızılarda haliyle kıza olumsuz birşey yazamam🙄 ve yeteri kadar hakim değilim yarışmacılara. Hem kendisi dış görünüş olarakta tatlı![]()