The_Erinch
Favori Üye
Açıkcası reytingleri beni pek ilgilendirmiyor. 4 reyting bile alsa Acun devam ettirir. Program kök salmış bir program neticede. Artık gözükapalı sponsorlar itimad ediyor.
Gayet açıklayıcı bir şekilde yazmıştım fakat uyarı aldığım içen mesajım ne yazık ki silinmişZerre birşey anlaşılmıyor.
50 defa dinledim.
Nasıl 1 saniyelik görüntüden küfür ettiğini çıkarmışlar.
Abla etti duydum hatta bunun yüzünden bugün ceza yedimValla anlaşılmıyor bişiy ya etmişse ayıp etmiş bir kadına küfür hiç yakışmıyor ya
Abla etti duydum hatta bunun yüzünden bugün ceza yedim
Üzücü emojisi bana mı survivor a mı?Abla etti duydum hatta bunun yüzünden bugün ceza yedim
Üzücü emojisi bana mı survivor a mı?
Anneye mi anlamadım?twiiterden bir daha baktım dinledim çok terbiyesizce yaa bende dün ne sempatik tatlı kız demiştim uyuz ya terbiyesizz anneye öyle küfür edililir mi ya 😡
@Dosi @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Emre Ozansoy @bazinga @Hachiko @dreamy @mrt-06 @The_Erinch
Anneye mi anlamadım?
Hem anneye hem çocuğa
Sorun bende galiba hiçbirşey duymuyorum, belki de öyle birşey demiyordur ama öyle anlaşılıyordur.12 adam cevap vermiş bilmem neyin çocuğu diyo twiiterde dinleyince anladım
Ceza duyurularından okuyabilirsiniz12 adam cevap vermiş bilmem neyin çocuğu diyo twiiterde dinleyince anladım