TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Reactions: Angelica and Dosi
Yok ben de izliyorum da bir şeyler atıştırıyordum bir yandan yazamadım o yüzden
Aynen bende 3-3 olana kadar birşeyler atıstırıyordum ama fazla yüklenmişim yemeğe
artık heyecan mi yaptim izlerken bilemiyorum

ay bunların kavgasi nekadar yapmacık 😱

Reactions: MasacRE
Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Normalde 1 saatten fazla süren oyun, o zaman toplamda 5 dakika sürdü, bu sene yeniden oynatılacağı açıktı.

Bu yoruma benden kocaman bir ALKIŞ 👏 👏 👏

Aynen bende 3-3 olana kadar birşeyler atıstırıyordum ama fazla yüklenmişim yemeğe
artık heyecan mi yaptim izlerken bilemiyorum

ay bunların kavgasi nekadar yapmacık 😱
Dur şimdi asıl heyecan yeni başlıyor. Dokunulmazlık güzel olur, minderlerle vuracaklar birbirlerine

Reactions: Dosi and The_Erinch
Bu olayda Gizem haklıydı... Tabi Gizemin rahatlığı arkasında koca bir takım var ama Yunus Emre çok sert konuştu...

Reactions: Angelica
Gelsin kavgalar
RevaN'in dediği gibi, Acun Barış'tan dolayi ayarlamiştır
Mert-Barış mücadelesini dev bir boks maçına benzetiyor baksana, heyecanla bekliyordur şimdi o karşılaşmayı

Reactions: Dosi
İşte İspatı @RevaN @Hachiko @vadikızı
Arşivci İş Başında @Dosi
Oyun ilk bölümde 5 dakika sürdü, bu oyun dediğim gibi normalde 1 saat süren bir oyun, ayrıca o zaman oynanış şekli çok farklıydı teke tek değil 5-6 kişi birbirini düşürmeye çalışıyordu. Ne bekliyordunuz ki bu oyunun bir benzerini bu sene bir defa oynattıkları için artık oynatmamalarını mı, o ilk bölümdeki oyun oynanmamış bile sayılabilir 5 dakika sürdü çünkü.

Reactions: 12.Adam and MasacRE