Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Aynen bende 3-3 olana kadar birşeyler atıstırıyordum ama fazla yüklenmişim yemeğe artık heyecan mi yaptim izlerken bilemiyorumYok ben de izliyorum da bir şeyler atıştırıyordum bir yandan yazamadım o yüzden
Suyu çoktan ısındı,hatta dibi bile tuttu.😎Yunus Emre aşırı itici olmaya başladı.
Normalde 1 saatten fazla süren oyun, o zaman toplamda 5 dakika sürdü, bu sene yeniden oynatılacağı açıktı.Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Bu yoruma benden kocaman bir ALKIŞ 👏 👏 👏Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Dur şimdi asıl heyecan yeni başlıyor. Dokunulmazlık güzel olur, minderlerle vuracaklar birbirlerineAynen bende 3-3 olana kadar birşeyler atıstırıyordum ama fazla yüklenmişim yemeğe artık heyecan mi yaptim izlerken bilemiyorum
ay bunların kavgasi nekadar yapmacık 😱
Hem itici, uyumsuz hem de performansı rezalet. Takıma 1 gram faydası yok, sırf zarar.Yunus Emre aşırı itici olmaya başladı.
Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Gelsin kavgalar RevaN'in dediği gibi, Acun Barış'tan dolayi ayarlamiştırDur şimdi asıl heyecan yeni başlıyor. Dokunulmazlık güzel olur, minderlerle vuracaklar birbirlerine
Bu olayda Gizem haklıydı... Tabi Gizemin rahatlığı arkasında koca bir takım var ama Yunus Emre çok sert konuştu...
Mert-Barış mücadelesini dev bir boks maçına benzetiyor baksana, heyecanla bekliyordur şimdi o karşılaşmayıGelsin kavgalar RevaN'in dediği gibi, Acun Barış'tan dolayi ayarlamiştır
2 hafta önce canım.
2 hafta falan oldu galiba Geçen hafta Burak elenmişti, ondan önceydi sanırım
Oyun ilk bölümde 5 dakika sürdü, bu oyun dediğim gibi normalde 1 saat süren bir oyun, ayrıca o zaman oynanış şekli çok farklıydı teke tek değil 5-6 kişi birbirini düşürmeye çalışıyordu. Ne bekliyordunuz ki bu oyunun bir benzerini bu sene bir defa oynattıkları için artık oynatmamalarını mı, o ilk bölümdeki oyun oynanmamış bile sayılabilir 5 dakika sürdü çünkü.
Burada arşivci sensin demi? Benim bununla alakam yok
2 hafta önce canım.
Ne ara ünlüler üst üste oyun almaya başladilar? En son bakındiğımda sanki 3 hafta üst üste ünlüler kaybetmişti2 hafta falan oldu galiba Geçen hafta Burak elenmişti, ondan önceydi sanırım