TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Yok ben de izliyorum da bir şeyler atıştırıyordum bir yandan yazamadım o yüzden :A
Aynen bende 3-3 olana kadar birşeyler atıstırıyordum ama fazla yüklenmişim yemeğe :A artık heyecan mi yaptim izlerken bilemiyorum :F

ay bunların kavgasi nekadar yapmacık 😱

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Acunun ilk bölümde oynatdığı sumo oyununu sırf Barışla Mert ve ya Barışla Sercan kavga etsin diye tekrar oynatdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. :A
Normalde 1 saatten fazla süren oyun, o zaman toplamda 5 dakika sürdü, bu sene yeniden oynatılacağı açıktı.

Aynen bende 3-3 olana kadar birşeyler atıstırıyordum ama fazla yüklenmişim yemeğe :A artık heyecan mi yaptim izlerken bilemiyorum :F

ay bunların kavgasi nekadar yapmacık 😱
Dur şimdi asıl heyecan yeni başlıyor. Dokunulmazlık güzel olur, minderlerle vuracaklar birbirlerine :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and The_Erinch
Bu olayda Gizem haklıydı... Tabi Gizemin rahatlığı arkasında koca bir takım var ama Yunus Emre çok sert konuştu...

• Beğendim
Reactions: Angelica
İşte İspatı @RevaN @Hachiko @vadikızı
Arşivci İş Başında @Dosi
Oyun ilk bölümde 5 dakika sürdü, bu oyun dediğim gibi normalde 1 saat süren bir oyun, ayrıca o zaman oynanış şekli çok farklıydı teke tek değil 5-6 kişi birbirini düşürmeye çalışıyordu. Ne bekliyordunuz ki bu oyunun bir benzerini bu sene bir defa oynattıkları için artık oynatmamalarını mı, o ilk bölümdeki oyun oynanmamış bile sayılabilir 5 dakika sürdü çünkü.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE