Ekmek yediğin kapıyı taşlıyorsun o zaman?Bazı şeyler yaşanmasaydı eski dizime düşman olmazdım öyle diyeyim
Ekmek yediğin kapıyı taşlıyorsun o zaman?Bazı şeyler yaşanmasaydı eski dizime düşman olmazdım öyle diyeyim
Yasin’in olduğu ortamda huzur olamaz ya düşünsene ben gerilirim, streslenirim yani hiç kafa dengim değil.Yasin beni de güldürmeye başladı.Ardahan'ın üzerine giderlerse onu mağdur edebilirler.
Ortalığı ben karıştırdım diyor Yasin
Neyse sadece ilk bölümleri izleyeceksen iyi.kesinlikle
Kimse bu yönden yorumlamıyor üzüüyorum2015'lerde eşofmanları Hummel'dı şimdi Adidas olmuş mesela
Kişi olarak favorin var mı?Karar verirsin gibi birkaç bölüme.
Aynen kardeşimBen ezelden beri Ünlüler'i destekliyorum, hiç değişmez.
Hahah aynen uzaktan sempati duyabilirsin iyi hoş ama yakından tam kavga etmelik adamYasin’in olduğu ortamda huzur olamaz ya düşünsene ben gerilirim, streslenirim yani hiç kafa dengim değil.
Hepsi olaylı anam bunların kızlar da fena
Bakıyorum.Kişi olarak favorin var mı?
Ardahan da iyi erkeklerde karakteri de oturmuş gibi. Sercan da aynı şekildeBakıyorum.
Kişi olarak favori belirleyebilmek için olayları da görmek gerek. Karakterler öyle ortaya çıkıyor
Şimdilik Sercan iyi. Ama bakarsın gönüllülerden birini tutar oraya geçerim belli olmaz bu işler
Uğur'u destekleyebilirdim ama elenecek sanırım sakatlık dolayısıyla.
Ardahan'ı ben de fena bulmadım.Ardahan da iyi erkeklerde karakteri de oturmuş gibi. Sercan da aynı şekildeKızlarda da Meryem’i ve Makbule’yi () sevdim
Uğur sakatlık mı geçirdi ki veya bir bilgi mi sızdı haberim yok benim
Süpriz yapabilir Ceyhun sms'te.Ceyhun'a 1 oy attım.Gönüllülerden Burak'tan sonra desteklediğim isim.
Süpriz yapabilir Ceyhun sms'te.
Eğer elenirse cidden program adına büyük kayıp olur, en büyük şampiyonluk adaylarından biri bence.Ardahan'ı ben de fena bulmadım.Galatasaray'ın maçından dolayı başları kaçırdım biraz, kızları takip edemedim pekAma senin iyi dediklerin iyidir
Uğur'un sakatlığı varmış kaçırdım ben. Ayağının üstüne basamıyor. Sosyal medyada elendiği yönünde söylentiler var..
Şimdi oylama öncesi kısmında baktım. Yine çok tatlı konuşuyordu.Can dedikodulara başladı ahahahha@Ahmed
15 sayfaya yakın konuştuk demek ki varmış
İnşallah yayından kaldırılır15 sayfaya yakın konuştuk demek ki varmış
Yakında başlarsın sen de sıkıntıdan trollcüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?