Ahahah normalde kendim atardım biliyorsun Şerlok beyciğim ama senin atacağını gördüm o yüzden sana bıraktımUtku beyciğim sizin aşırı gelişmiş FUTURE özellikleriniz beni iyice tedirgin etmeye başladı.![]()
Ahahah normalde kendim atardım biliyorsun Şerlok beyciğim ama senin atacağını gördüm o yüzden sana bıraktımUtku beyciğim sizin aşırı gelişmiş FUTURE özellikleriniz beni iyice tedirgin etmeye başladı.![]()
Tablo değil tavla.Yine mi tablo ya?
Ödülde Browni.Bu
Onlarda biliyor çünkü..... Barış ve Cemal oldukça her görevi gönüllüler kazanırdı zaten.Oylamanın gizli olduğunu öğrenince Cemal.
![]()
Acun çözümü mantıklı.... Yoksa her görev oyununu gönüllüler kazanırdı.
Aa olur mu Barış’ım yapmaz öyle mağdurluklar.Kişi kendinden bilir işi durumu olmuş![]()
Olur öyle yardımcı olabildiysem ne mutlu 😂Bende tablo anladım valla![]()
Neden Maskeliye; Hain Fedai denilip' Sherlock'a; Hainlok denilip sana da; HainRE denilmiyor? Hainku aykırı deği mi?@Sherlock
Niye mi?Niye öyle olsun ki abi ya![]()
Niye mi?
Çünkü fanatizmden dolayı.
Cemal Can ,barış, nisa yaptıysa doğrudur;güzeldir;... oylamadan yüzde 80 adım gibi eminim direk isimlerden dolayı gönüller veriyor. ..twiterda yaşayan biri olarak bu sorunun cevabını sende kendine verirdin canım. 😉
Survivor Türkiye'nin resmi youtube kanalında oylama var sizce hangi takım diye 300 bin oy kullanılmış %88 gönüllüler öndeOnlarda biliyor çünkü..... Barış ve Cemal oldukça her görevi gönüllüler kazanırdı zaten.
Olur öyle yardımcı olabildiysem ne mutlu 😂
Gerçi haklısınız Hainku daha hoş geliyor kulağaDosi hanım Utku beyciğimin çılgın bir nicki var, değiştirilmeye pek uygun değil.![]()
Şaşırtıcı değil.Survivor Türkiye'nin resmi youtube kanalında oylama var sizce hangi takım diye 300 bin oy kullanılmış %88 gönüllüler önde![]()
Survivor Türkiye'nin resmi youtube kanalında oylama var sizce hangi takım diye 300 bin oy kullanılmış %88 gönüllüler önde![]()