Ahahah normalde kendim atardım biliyorsun Şerlok beyciğim ama senin atacağını gördüm o yüzden sana bıraktımUtku beyciğim sizin aşırı gelişmiş FUTURE özellikleriniz beni iyice tedirgin etmeye başladı.
Ahahah normalde kendim atardım biliyorsun Şerlok beyciğim ama senin atacağını gördüm o yüzden sana bıraktımUtku beyciğim sizin aşırı gelişmiş FUTURE özellikleriniz beni iyice tedirgin etmeye başladı.
Tablo değil tavla.Yine mi tablo ya?
Ödülde Browni. Bu
Onlarda biliyor çünkü..... Barış ve Cemal oldukça her görevi gönüllüler kazanırdı zaten.Oylamanın gizli olduğunu öğrenince Cemal.
Acun çözümü mantıklı.... Yoksa her görev oyununu gönüllüler kazanırdı.
Tablo mu?
Aa olur mu Barış’ım yapmaz öyle mağdurluklar.Kişi kendinden bilir işi durumu olmuş
Olur öyle yardımcı olabildiysem ne mutlu 😂Bende tablo anladım valla
Neden Maskeliye; Hain Fedai denilip' Sherlock'a; Hainlok denilip sana da; HainRE denilmiyor? Hainku aykırı deği mi? @Sherlock
Niye mi?Niye öyle olsun ki abi ya
Niye mi?
Çünkü fanatizmden dolayı.
Cemal Can ,barış, nisa yaptıysa doğrudur;güzeldir;... oylamadan yüzde 80 adım gibi eminim direk isimlerden dolayı gönüller veriyor. ..twiterda yaşayan biri olarak bu sorunun cevabını sende kendine verirdin canım. 😉
Survivor Türkiye'nin resmi youtube kanalında oylama var sizce hangi takım diye 300 bin oy kullanılmış %88 gönüllüler öndeOnlarda biliyor çünkü..... Barış ve Cemal oldukça her görevi gönüllüler kazanırdı zaten.
Olur öyle yardımcı olabildiysem ne mutlu 😂
Gerçi haklısınız Hainku daha hoş geliyor kulağa @MasacREDosi hanım Utku beyciğimin çılgın bir nicki var, değiştirilmeye pek uygun değil.
Şaşırtıcı değil.Survivor Türkiye'nin resmi youtube kanalında oylama var sizce hangi takım diye 300 bin oy kullanılmış %88 gönüllüler önde
Survivor Türkiye'nin resmi youtube kanalında oylama var sizce hangi takım diye 300 bin oy kullanılmış %88 gönüllüler önde