Şampiyon Yunus Emre yazdıracağızAcilen kendine gelmelisin.Yunus Emre'yi destekleyen adam kendine saygı duymuyordur.
SalmalıkBen her şeyden rahatsızım
Siz de gelsenize, burası çok güzel.Bu forumda sadece Survivor izlemeyen bi @Tolstoyevski kalmamistir umarim.
@Tolstoyevski bile gözucuylada olsa arada baktığına eminim. 🤭 🤫Bu forumda sadece Survivor izlemeyen bi @Tolstoyevski kalmamistir umarim.
Para yok, olsa da atmazdım çünkü Acun'a güvenmiyorum.@DarkLegenD Sen onu bunu bırak..
Bu akşam ünlüler konseyi olursa Elife sms atacak mıyız 🧐
Ben yerine atarım 1 tane 🥳Para yok, olsa da atmazdım çünkü Acun'a güvenmiyorum.
Atacaksan kızların elenebileceği bir haftada at, boşa gitmesin.Ben yerine atarım 1 tane 🥳
Gelsem nolur gelmesem nolur?Siz de gelsenize, burası çok güzel.
TV izliyorsa muhakkak ama benim gibi TV'yi acmayanlardansa denk gelmesi imkansiz.@Tolstoyevski bile gözucuylada olsa arada baktığına eminim. 🤭 🤫
Ersin'i söylemeyecek bu değişiklikten sonra bence, konuyu zaten düzenledim ama sen bilirsin yine de.Konuştuk, ama kilitli kalabilir.
Yok onu demiyorum. O zaten mecazi anlamda kullanılıyor. Mecazi anlamda kullanılanlara bir lafım yok.
Ersin'e kötü haber yazmalarının sebebi fazla izlenmek. Hala bunu da savunan arkadaşlar çıkacaktır illa ki. Eğer söylemediyse bunun Ersin'le ne alakası var da böyle "yalan" bir başlık atıyorlar? Tıpkı "Nisa sakatlandı" gibi.
Başlık da değiştiğine göre Ersin ile ilgili olma ihtimali iyice azaldı zaten. Ben de bu haberi televizyondan vermemesi gerektiğini düşünüyordum, umarım öyledir.
Bu arada büyük ihtimalla anneler günü ile ilgili bir haber veriyor olabilir. Hepsi annesiyle konuşabilir.
@Tolstoyevski bile gözucuylada olsa arada baktığına eminim. 🤭 🤫
TV izliyorsa muhakkak ama benim gibi TV'yi acmayanlardansa denk gelmesi imkansiz.
72. BÖLÜM (İNTERNETE ÖZEL FRAGMAN)
TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
@The_Erinch @Hachiko @vadikızı @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx
Sanmıyorum.Bence söylenecek boşuna yazılmış bir başlık değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?