TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şaka yapmıştım aslında, kalabilir sonuçta fragmanın ilk hali belli. O kadar konuştuk. :A
Zaten başlık ve içerik duygusal anlardan söz ediyor.

Ersin başını eğerken eğer kötü haber ona olsa o an yanındaki kişi elini onun başına veya omuzuna verirdi destek amaçlı.
Bölüm nasıl olursa olsun tepki çekeceği kesin. İstenilen ilgiyide kaptılar @MasacRE

Zaten başlık ve içerik duygusal anlardan söz ediyor.

Ersin başını eğerken eğer kötü haber ona olsa o an yanındaki kişi elini onun başına veya omuzuna verirdi destek amaçlı.
Bölüm nasıl olursa olsun tepki çekeceği kesin. İstenilen ilgiyide kaptılar @MasacRE

Dosi hanıma bak yine çeşitli analizler ve durum değerlendirmeleri yapmış. Hepsi de doğru çıkacak muhtemelen...

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Olayı ilk duyduğumdan bu yana;
Makbulenin olayı yada Anneler günü ile alakalı olabilceğini düşündüm.

Özellikle ; "Bugün anneler günü ve hepiniz annelerinizle canlı konuşacaksınız" diye bir anons bekliyorum.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
@Bully ile birlikte Yunus Emre reyizi destekliyoruz :A @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
Hadi seni anladım, sen ki hainlerin haini Hainli Fedai olmaktasın. Herkesi ve her şeyi satıp, anında saf değiştirme potansiyeline sahip bir kişiliksin. :A (Yanlış anlaşılma olmasın çoğumuz öyleyiz. :A)

@Bully nickli, Kaan isimli sayın admin böyle bir adam değildi. Onu nasıl kandırdın, benim şaşırdığım o. :A
Kendimden rahatsızım bu aralar. :A