Ne kadar süre bu şekilde devam edeceğiz Dosi hanımRica ederım Utku Bey. Aramız limoni olsada gerçeklerden şaşmıyorum ) @MEnes
Ne kadar süre bu şekilde devam edeceğiz Dosi hanımRica ederım Utku Bey. Aramız limoni olsada gerçeklerden şaşmıyorum ) @MEnes
Teşekkür ederim Dosi hanım, beni doğruladığınız için. Bir an kulaklarımdan şüphe etmiştim ben de
Abla boşver instagramı kendin dinle tekrar, yok öyle bir şey
Bilmiyorum. ben de sıkılmaya başladım. Sana karşı soğuk davranıyorum kahretsin. zorlanıyorum )Ne kadar süre bu şekilde devam edeceğiz Dosi hanım
Siz beni bu üşengeçliğimle kabul ettiniz zaten Dosi hanım, boşverin salın benceBilmiyorum. ben de sıkılmaya başladım. Sana karşı soğuk davranıyorum kahretsin. zorlanıyorum )
Biz öyle bir şey duymuyoruz valla abla, nasıl bir kulak varmış sende öyle Sadece Ersin'in değil, birkaç kişiyi gösteriyorlarKendim dinledim defalarca ya net ölmüş kelimesi anlaşılıyor ayrıca neden haberim var deyince ersin gösteriliyor acaba
Tamam şimdilik salıyorum ama 18 Mayıs'ta yine bir süre ) buna dönebilirimSiz beni bu üşengeçliğimle kabul ettiniz zaten Dosi hanım, boşverin salın bence
18 Mayıs'ta ne var 😱Tamam şimdilik salıyorum ama 18 Mayıs'ta yine bir süre ) buna dönebilirim
Yasin duramaz kurt gibi kaynıyor.Duramıyor.
Biz öyle bir şey duymuyoruz valla abla, nasıl bir kulak varmış sende öyle Sadece Ersin'in değil, birkaç kişiyi gösteriyorlar
Enler listesinin bitiş tarihi. yani anlayacağın hâlâ umudum var senden (o umut görselini atma )18 Mayıs'ta ne var 😱
Acun’um yapmaz. @DRFragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 81343
@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz
Atmak zorundayım Dosi hanım, beni buna siz mecbur ettinizEnler listesinin bitiş tarihi. yani anlayacağın hâlâ umudum var senden (o umut görselini atma )
İşte haber vereceğim demesinin ardından Ersin'i göstermesi Acun'un oyunu oluyor zaten Abla sen ve instagramdaki kişi dışında ölmüş dediğini duyan yokFragmana bakın haber vereceğim deyince direkt Ersin gösteriliyor ardından evrimin sesi geliyo ölmüş diyo anlaşılıyor ya
Ne Umduk,Ne Bulduk adlı skeci izlediniz.Fragman başlığı: Survivor'da ŞOK! Böylesi hiç görülmedi!
İçerik: Evet herkes bugünü bekledi. Voleybol oynuyoruz.
İşte haber vereceğim demesinin ardından Ersin'i göstermesi Acun'un oyunu oluyor zaten Abla sen ve instagramdaki kişi dışında ölmüş dediğini duyan yok
Kalıyorlar zaten gitmedilerPapatyam deme öyle ezgi ile aşkım da kalıcaz diyip gitmişti
Niye herkesle aran açılıyor bu zamanlar?Rica ederım Utku Bey. Aramız limoni olsada gerçeklerden şaşmıyorum ) @MEnes