Tam özelden onu yazıyordum sana, kilitle. Acun yüzüne...
Şaka yapmıştım aslında, kalabilir sonuçta fragmanın ilk hali belli. O kadar konuştuk.
Tam özelden onu yazıyordum sana, kilitle. Acun yüzüne...
Şaka yapmıştım aslında, kalabilir sonuçta fragmanın ilk hali belli. O kadar konuştuk.
Zaten başlık ve içerik duygusal anlardan söz ediyor.Şaka yapmıştım aslında, kalabilir sonuçta fragmanın ilk hali belli. O kadar konuştuk.
Beğenini geri çek ss alacam.Utku beyciğim ile beraber reisim için özel bir terapi hazırladık, bu akşam çıktığı her oyunu alacak...
Zaten başlık ve içerik duygusal anlardan söz ediyor.
Ersin başını eğerken eğer kötü haber ona olsa o an yanındaki kişi elini onun başına veya omuzuna verirdi destek amaçlı.
Bölüm nasıl olursa olsun tepki çekeceği kesin. İstenilen ilgiyide kaptılar @MasacRE
Utku beyciğim ile beraber reisim için özel bir terapi hazırladık, bu akşam çıktığı her oyunu alacak...
Beğenini geri çek da alacam.
33.333 olmuştum
2 tane oldu çek ve sonra geri atarsın güldürüyüde çekBeğenimi mi çekeyim, niye güzel mesaj ama beğendim.
2 tane oldu çek ve sonra geri atarsın güldürüyüde çek
İşlem tamamdır. Geri gül beğenÇektim, buna da gülemedim. Paramparçayım...
Mesajlarımı geri beğenip güldürü atabilirsin
Mesajlarımı geri beğenip güldürü atabilirsin
Bozanlar oldu çoktan @Emre Ozansoy bozmuş ilkinBir süre bu haliyle kalsın bari Dosi hanım, bozan kişi ben olmak istemiyorum.
Kendimden rahatsızım bu aralar.Hadi seni anladım, sen ki hainlerin haini Hainli Fedai olmaktasın. Herkesi ve her şeyi satıp, anında saf değiştirme potansiyeline sahip bir kişiliksin. (Yanlış anlaşılma olmasın çoğumuz öyleyiz. )
@Bully nickli, Kaan isimli sayın admin böyle bir adam değildi. Onu nasıl kandırdın, benim şaşırdığım o.
Acilen kendine gelmelisin. Yunus Emre'yi destekleyen adam kendine saygı duymuyordur.Kendimden rahatsızım bu aralar.
Ben her şeyden rahatsızımKendimden rahatsızım bu aralar.