Yunus Emre geldiği günden beri aynı lafları söylemekten sıkılmadı mı ya? Ünlüleri övmeye geldi galiba.
Yunus Emre geldiği günden beri aynı lafları söylemekten sıkılmadı mı ya? Ünlüleri övmeye geldi galiba.
Ben diğer konuda olayla ilgili fikrimi belirtmiştim ve hâlâ da arkasındayım.Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 81343
@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz
Vaaay Feridun bey izlediyse olay tamamdır. Hiç kimse laf söyleyemez. Ne büyük bir onur.YouTube başlıklarını gördü sanırım, ondan izliyor.. Yoksa niye merak edip izlesin ki?
Başlık da değiştiğine göre Ersin ile ilgili olma ihtimali iyice azaldı zaten. Ben de bu haberi televizyondan vermemesi gerektiğini düşünüyordum, umarım öyledir.Ben diğer konuda olayla ilgili fikrimi belirtmiştim ve hâlâ da arkasındayım.
Tabii ki öyle.Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar
@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz
Gözyaşları sel oldu kabul edilebilir bence, Evrim hüngür hüngür ağlıyor sonuçtaTabii ki öyle.
Abartı başlık dediğimiz şey burda buydu. Acun medya çalışanlarına selam olsun.
Yok onu demiyorum. O zaten mecazi anlamda kullanılıyor. Mecazi anlamda kullanılanlara bir lafım yok.Gözyaşları sel oldu kabul edilebilir bence, Evrim hüngür hüngür ağlıyor sonuçta
Allah Allah.Yok onu demiyorum. O zaten mecazi anlamda kullanılıyor. Mecazi anlamda kullanılanlara bir lafım yok.
Ersin'e kötü haber yazmalarının sebebi fazla izlenmek. Hala bunu da savunan arkadaşlar çıkacaktır illa ki. Eğer söylemediyse bunun Ersin'le ne alakası var da böyle "yalan" bir başlık atıyorlar? Tıpkı "Nisa sakatlandı" gibi.
Ersin konusunda katılıyorum. O haberi TV başında vermişse o da hatalı, veya öyle bir durum yok da orada kaç kişi üzülüyorken Ersin'i üzen haber diye ilgi toplamak da hatalı. Başlığın şu anki hali doğrusu bana göre.Yok onu demiyorum. O zaten mecazi anlamda kullanılıyor. Mecazi anlamda kullanılanlara bir lafım yok.
Ersin'e kötü haber yazmalarının sebebi fazla izlenmek. Hala bunu da savunan arkadaşlar çıkacaktır illa ki. Eğer söylemediyse bunun Ersin'le ne alakası var da böyle "yalan" bir başlık atıyorlar? Tıpkı "Nisa sakatlandı" gibi.
@MasacRE ile Sabar çerçevesinde kaliteli, iğne deliği büyüklüğünde bile olmayan bir 'ara açılmasıydı'Niye herkesle aran açılıyor bu zamanlar?
Zaten bu programın buna ihtiyacı yok ki? Ne bu aç gözlülük?Ersin konusunda katılıyorum. O haberi TV başında vermişse o da hatalı, veya öyle bir durum yok da orada kaç kişi üzülüyorken Ersin'i üzen haber diye ilgi toplamak da hatalı. Başlığın şu anki hali doğrusu bana göre.
Bana dün posta koymadın mı?@MasacRE ile Sabar çerçevesinde kaliteli, iğne deliği büyüklüğünde bile olmayan bir 'ara açılmasıydı'
Başka kiminle aram açık?
@DarkLegenD boş yapıyor Dosi hanım, siz bakmayın ona@MasacRE ile Sabar çerçevesinde kaliteli, iğne deliği büyüklüğünde bile olmayan bir 'ara açılmasıydı'
Başka kiminle aram açık?
Seninle hep böyleyizBana dün posta koymadın mı?
Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar
Eski başlık çok tepki alınca kurguda attılar mı acaba Ersin'e gerçeği söylediği anları.Veya en başından beri dikkat çekme amacıyla konuldu başlık, merakımı cezbetti bu bölüm. Acun abim işini biliyorsun...
Konuyu kilitliyorum, madem videodaki başlık değişti.@Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?