TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben diğer konuda olayla ilgili fikrimi belirtmiştim ve hâlâ da arkasındayım.

Reactions: MasacRE
Evrim dün gece kendi kafasına sıktı. Kendi oylarını bitiririrken Berkan'a yarışma sonuna kadar ilk 3'e gireceği düzeyde oy hediye etti bence. Bu hafta yüksek ihtimalle Ardahan gider diye düşünüyorum. Ünlüler yarın gece kaybetse bile Acun, Sercan'ın gitmesine müsaade etmez. Zaten hafta boyu Ardahan'ı düşürmek için yok orası burası kalktı, yok oyları kaldıramadı gibi karalama propagandası yaptılar programlarda. Sercan'a da hayat hikayesini falan anlattırdılar acındırıp oy toplamak için.

Reactions: Angelica
Tabii ki öyle.

Abartı başlık dediğimiz şey burda buydu. Acun medya çalışanlarına selam olsun.

Gözyaşları sel oldu kabul edilebilir bence, Evrim hüngür hüngür ağlıyor sonuçta
Yok onu demiyorum. O zaten mecazi anlamda kullanılıyor. Mecazi anlamda kullanılanlara bir lafım yok.

Ersin'e kötü haber yazmalarının sebebi fazla izlenmek. Hala bunu da savunan arkadaşlar çıkacaktır illa ki. Eğer söylemediyse bunun Ersin'le ne alakası var da böyle "yalan" bir başlık atıyorlar? Tıpkı "Nisa sakatlandı" gibi.

Allah Allah.

Reactions: DR
Ersin konusunda katılıyorum. O haberi TV başında vermişse o da hatalı, veya öyle bir durum yok da orada kaç kişi üzülüyorken Ersin'i üzen haber diye ilgi toplamak da hatalı. Başlığın şu anki hali doğrusu bana göre.

Reactions: DR
Zaten bu programın buna ihtiyacı yok ki? Ne bu aç gözlülük?

Reactions: MasacRE

Eski başlık çok tepki alınca kurguda attılar mı acaba Ersin'e gerçeği söylediği anları.
Veya en başından beri dikkat çekme amacıyla konuldu başlık, merakımı cezbetti bu bölüm. Acun abim işini biliyorsun...

Konuyu kilitliyorum, madem videodaki başlık değişti.
@Emre Ozansoy

Tam özelden onu yazıyordum sana, kilitle.
Acun yüzüne...

Reactions: Sherlock
@Bully ile birlikte Yunus Emre reyizi destekliyoruz
@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD

Hadi seni anladım, sen ki hainlerin haini Hainli Fedai olmaktasın. Herkesi ve her şeyi satıp, anında saf değiştirme potansiyeline sahip bir kişiliksin.
(Yanlış anlaşılma olmasın çoğumuz öyleyiz.
)

@Bully nickli, Kaan isimli sayın admin böyle bir adam değildi. Onu nasıl kandırdın, benim şaşırdığım o.

Bu arada büyük ihtimalla anneler günü ile ilgili bir haber veriyor olabilir. Hepsi annesiyle konuşabilir.