TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ayrıca kızların yazılmaması büyük saçmalık. O zaman son 8'e iki taraftan da iki kız ve iki erkek katılacak ve ikişer kız belli zaten. Yani son 8'in dördü belli oluyor. En azından 1 kız kalana kadar elemeye izin verilmeliydi. Hatta böyle bir kısıtlamaya dahi gerek yok, tüm yarışmada tek kız kaldığında erkeklerle yarışabilir. Zaten yarışlarda çok güç gerektiren bir şey yok. %20 hız, %80 atışa bağlı her şey. Zamanında kızlarla erkeklerin yarıştığı yarışmada şimdi neden kız ve erkek yarıştırmak mucize gibi görülüyor anlamıyorum. Hız, atış, denge ve zihinsel oyunlarda her türlü kızlarla erkekler mücadele eder yani.
Saçma Acun kararları işte.

Eskiden hiç böyle saçma şeyler yoktu. Orası yarışma. Ne demek kızlar gidemez. Çok komik bir format oldu ya. :D

Yakında Kısmetse Olur'daki gibi elenen yarışmacıları kapıdan kovarsın bacadan girerler. :F

Acun medya çalışanları loading. :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar :A

Ekli dosyayı görüntüle 81343

@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz

Numara olduğunu sanmıyorum fragmanı dikkatli izlerseniz Evrim ölmüş diyo kesin köpeği söyleyecekler

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar :A

Ekli dosyayı görüntüle 81343

@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz
@Emre Ozansoy gibi Duygusal Anlar yazılsaydı keşke.
Göz yaşları sel oldu denilirse oraların su basacağını sanabilirim :))