Saçma Acun kararları işte.Ayrıca kızların yazılmaması büyük saçmalık. O zaman son 8'e iki taraftan da iki kız ve iki erkek katılacak ve ikişer kız belli zaten. Yani son 8'in dördü belli oluyor. En azından 1 kız kalana kadar elemeye izin verilmeliydi. Hatta böyle bir kısıtlamaya dahi gerek yok, tüm yarışmada tek kız kaldığında erkeklerle yarışabilir. Zaten yarışlarda çok güç gerektiren bir şey yok. %20 hız, %80 atışa bağlı her şey. Zamanında kızlarla erkeklerin yarıştığı yarışmada şimdi neden kız ve erkek yarıştırmak mucize gibi görülüyor anlamıyorum. Hız, atış, denge ve zihinsel oyunlarda her türlü kızlarla erkekler mücadele eder yani.
Tekrar Yüzde 70 lere çıktı çünkü gene harika bir konsey kurgusu işleyişi ve gene sonunda milyon tane teori ürettirecek bir fragman.
Kendisi,Gıybet için izlediğini İtiraf etti.YouTube başlıklarını gördü sanırım, ondan izliyor.. Yoksa niye merak edip izlesin ki?
Yardımcı düşünür msn?
+18 sitelerden virüs kapmış hep
Kendisi tecrübeli olduğundan virüs kapmamış antivürs kullanıyor zaarSeni varya gebertirim lafa bak be
Kendisi tecrübeli olduğundan virüs kapmamış antivürs kullanıyor zaar
Aaa siz ikiniz aynı apartmanda mı oturuyorsunuz?Bunu bilmiyordum.Bilemiyorum artık apartmanda ortak bağlanıyoruz bağlantım sık sık geliyo aklı sıra benle uğraşıor iştee
Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 81343
@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz
@Emre Ozansoy gibi Duygusal Anlar yazılsaydı keşke.Fragmandaki Ersin'i üzen haber başlığı değiştirilmiş, yerine bu gelmiş. Sanırım yine Acun'un numaralarından birisiyle karşı karşıyayız arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 81343
@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Özgür @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DR @DarkLegenD @alperuz
Aaa siz ikiniz aynı apartmanda mı oturuyorsunuz?Bunu bilmiyordum.😱
Yine pot kırdımYok yok @xemrexxx istanbulda yaşıyor ben kayseride yaşıyorum net bağlantımı diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?