TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yasin Barışa yürüyor. Adam rahatsız ...Gönüllülerdeki havasını Barışa kaptırdı.

dünkü dissinde kaybolmuştu, yerine getireyim. Sebebi hediyemse Nisan ayında zahmet etme😏
20 bine kadar gelecek. Önce ben hediye veririm sonra sen benim konuyu açarsın
Hediye vermezsem de bana konu açma zaten, mahcup etme beni

Reactions: Dosi
20 bine kadar gelecek. Önce ben hediye veririm sonra sen benim konuyu açarsın
Hediye vermezsem de bana konu açma zaten, mahcup etme beni
Şu mesaja önden beğenim vardı,güldürüye çevirdim
nekadar ilginç olaylar oluyor yaw

Reactions: MasacRE
Yok bu iş olmayacak.Tepki vermeye korkar oldum

Bu hayalet tepkiler aslında olması gerektiği mesaj sayısında, biz olmamamız gereken yerde olduğumuz için Dark dizisi misali zaman mekan kavramı birbiri içine giriyor. Tüm bunların esas nedeni ise bir üyenin Dark’ı 6.bölümde bırakmasından kaynaklanan bir lanet. 6 uğursuz bir rakamdır, biz hiç sevmeyiz. 666 ve şeytanı da çağrıştırır hem, malum.

Eğer bugün sıfırdan yeni açılan konularda da bu bug görülmüyor olsaydı tek mantıklı açıklama şöyle olurdu: tüm bu mesajlar bugün öğlen silinmeden önce atıyorum senin bu konuda bu #2400 nolu mesajının yerinde bir başkası vardı #2400 nolu olan ve tepkileri aslında onun mesajına atmışlardı güldürdün, olmamışı vb. Şimdi o mesajlar silindi ama Dark etkisi burada devreye girerek tepkileri silmedi, onun yerine #2400 nolu yeni kişinin mesajıyla o tepkileri sürdürmüş oldu. Ancak yeni açılan konularda da bu görüldüğü için bu teori çöküyor. Geriye tek mantıklı teori olarak paralel evrenler ve paralel forumlar teorisi kalıyor, o da çok uzun hikaye...

😱 😱 @Dosi @Sherlock @MEnes

Netten canlı izlemek ne zor ya kaçırdıklarım oldu vede donuyor