- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Neden sevindiğimi bilmiyor musunSeviniyormusun azaldığına 😱
Bir konu var, onun silinmesine sevindim. Kötü anıları vardı
Benimki 35bine kadar inerbilir sorun değil
Neden sevindiğimi bilmiyor musunSeviniyormusun azaldığına 😱
Bir konu var, onun silinmesine sevindim. Kötü anıları vardı
Benimki 35bine kadar inerbilir sorun değil
@Tolstoyevski de Acun reyizin gizli hayranlarından zaten@MasacRE @Tolstoyevski reyiz de konuda
Acun herkesi Survivor'a bağladı@Tolstoyevski de Acun reyizin gizli hayranlarından zaten
dünkü dissinde kaybolmuştu, yerine getireyim. Sebebi hediyemse Nisan ayında zahmet etme😏Neden sevindiğimi bilmiyor musun
20 bine kadar gelecek. Önce ben hediye veririm sonra sen benim konuyu açarsın Hediye vermezsem de bana konu açma zaten, mahcup etme benidünkü dissinde kaybolmuştu, yerine getireyim. Sebebi hediyemse Nisan ayında zahmet etme😏
Şu mesaja önden beğenim vardı,güldürüye çevirdim nekadar ilginç olaylar oluyor yaw20 bine kadar gelecek. Önce ben hediye veririm sonra sen benim konuyu açarsın Hediye vermezsem de bana konu açma zaten, mahcup etme beni
Yasin Barışa yürüyor. Adam rahatsız ...Gönüllülerdeki havasını Barışa kaptırdı.
Senin gibi bir insan çıldırır bu forumun garipliğindenŞu mesaja önden beğenim vardı,güldürüye çevirdim nekadar ilginç olaylar oluyor yaw
Yok bu iş olmayacak.Tepki vermeye korkar oldum
😱 😱 @Dosi @Sherlock @MEnesBu hayalet tepkiler aslında olması gerektiği mesaj sayısında, biz olmamamız gereken yerde olduğumuz için Dark dizisi misali zaman mekan kavramı birbiri içine giriyor. Tüm bunların esas nedeni ise bir üyenin Dark’ı 6.bölümde bırakmasından kaynaklanan bir lanet. 6 uğursuz bir rakamdır, biz hiç sevmeyiz. 666 ve şeytanı da çağrıştırır hem, malum.
Eğer bugün sıfırdan yeni açılan konularda da bu bug görülmüyor olsaydı tek mantıklı açıklama şöyle olurdu: tüm bu mesajlar bugün öğlen silinmeden önce atıyorum senin bu konuda bu #2400 nolu mesajının yerinde bir başkası vardı #2400 nolu olan ve tepkileri aslında onun mesajına atmışlardı güldürdün, olmamışı vb. Şimdi o mesajlar silindi ama Dark etkisi burada devreye girerek tepkileri silmedi, onun yerine #2400 nolu yeni kişinin mesajıyla o tepkileri sürdürmüş oldu. Ancak yeni açılan konularda da bu görüldüğü için bu teori çöküyor. Geriye tek mantıklı teori olarak paralel evrenler ve paralel forumlar teorisi kalıyor, o da çok uzun hikaye...
bazinga bir konuda unursamayın demişti bugün. Bende 'benim gibi detaycı biri için zor olacak ama boşveririm' gibi bir cevap verdim sakinliğimi koruyacağımSenin gibi bir insan çıldırır bu forumun garipliğinden
Netten canlı izlemek ne zor ya kaçırdıklarım oldu vede donuyor
1 dakika da geri geliyor, donunca da atlıyor abla.
Bak ben Güldüm heee.. bana ait bir emojiGizem'in yanında Aşkım ile Ezgi bile Usain Bolt kalıyor...