Ekipten bilgi alıyorlardır bence çünkü elenenlerle ekip aynı yerde kalıyormuş.Bunlar nasıl biliyor ki? Konseye mi gidiyorlar?![]()
Ekipten bilgi alıyorlardır bence çünkü elenenlerle ekip aynı yerde kalıyormuş.Bunlar nasıl biliyor ki? Konseye mi gidiyorlar?![]()
Ekipten bilgi alıyorlardır bence çünkü elenenlerle ekip aynı yerde kalıyormuş.![]()
Elif aday mı oluyor şimdi yarın?
@The_Erinch @Hachiko @vadikızı @Özgür @Bully @12.Adam @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai
En az 1 dokunulmazlığı Gönüllüler'in kazandığı da belli oldu o zamanElif'in ismi 2 tane çıkmış ama toplam 6 kişiler. Belli olmaz ne olacağı
![]()
2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman?TV’de denk geldim bu ana stüdyodakiler de şaşırdı.![]()
2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman?gönüllülerde olmuşlardı :S @The_Erinch
Yok yani demek istediğim Ünlüler-Gönüllüler konsepti olmadığı için paranın yarısını alacaksınız tamamını alacaksınız gibi bir durum olamazdı herhalde geçen seneÖyleydi ama sporcu isimlerdi hemen hemen hepsiSeda vardı bi tanıdığımız bı de Master Chef yarışmacısı
![]()
3'ü geçmemesi gerekiyor aradaki farkın. Ünlüler'de 4 erkek 2 kız olduğundan yazılabiliyor ama Gönüllüler'de 5 erkek 2 kız var2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman?gönüllülerde olmuşlardı :S @The_Erinch
Bir kural vardı ama tam hatırlamıyorum içeriğini.2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman?gönüllülerde olmuşlardı :S @The_Erinch
Kuyruk acısıBundan sonra İrem Derici fanıyım.
İrem Barış’ın eski sevgilisiydi, fena saplamış.@xemrexxx @alperuz @Sherlock @MasacRE @DR @The_Erinch @Maskeli Fedai @12.Adam @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy
Dün 2 elif çıktı diye... nasıl pot kırmış bu..Elif aday mı oluyor şimdi yarın?
@The_Erinch @Hachiko @vadikızı @Özgür @Bully @12.Adam @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Dün 2 elif çıktı diye... nasıl pot kırmış bu..
O zaman oylar Elife tabikide.
Abi, Reklamdan saniye üzerinden ve Dolar üzerinden getiri elde ediyorlar!!!!!
Benim bildiğim kural bayanlar elenmemesi lazım ünlülerde. 2 bayan kaldı.2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman?gönüllülerde olmuşlardı :S @The_Erinch
Galiba fark 3 olursa aday olunmuyormus yani iki çıkacağı kesin ama bunu önceden insanlar bildiği için Elif garantiye alınır.Benim bildiğim kural bayanlar elenmemesi lazım ünlülerde. 2 bayan kaldı.
Ezgi pot kırmış ama nedemek istedi onuda anlamış değilim.
Çekimleri onlara izletiyorlar mı bilmiyorum. Neticede onlar adada diğerleri villada. Ama Acun çekimleri onlarada izletiyorsa ( bence bu risk) böyle bir pot kırmış olabilir.
Pot üzerinde bu hafta ki smsde elif ilk 2 gelir.
Barış fanları buradan da mağduriyet çıkarır.Bundan sonra İrem Derici fanıyım.
İrem Barış’ın eski sevgilisiydi, fena saplamış.@xemrexxx @alperuz @Sherlock @MasacRE @DR @The_Erinch @Maskeli Fedai @12.Adam @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy
Reisin artık zamanı gelmişti Şerlok beyciğim