TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

En az 1 dokunulmazlığı Gönüllüler'in kazandığı da belli oldu o zaman :A Elif'in ismi 2 tane çıkmış ama toplam 6 kişiler. Belli olmaz ne olacağı :D
TV’de denk geldim bu ana stüdyodakiler de şaşırdı. :A
2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman? (b) gönüllülerde olmuşlardı :S @The_Erinch

Öyleydi ama sporcu isimlerdi hemen hemen hepsi :A Seda vardı bi tanıdığımız bı de Master Chef yarışmacısı :A
Yok yani demek istediğim Ünlüler-Gönüllüler konsepti olmadığı için paranın yarısını alacaksınız tamamını alacaksınız gibi bir durum olamazdı herhalde geçen sene :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aşkım nerede? :A

95952637_178508713606400_5608533746861757796_n.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
2 isimden birşey olmaz ama neden ünlülerde kadınlar dokunulmaz değil ozaman? (b) gönüllülerde olmuşlardı :S @The_Erinch
Benim bildiğim kural bayanlar elenmemesi lazım ünlülerde. 2 bayan kaldı.
Ezgi pot kırmış ama nedemek istedi onuda anlamış değilim.
Çekimleri onlara izletiyorlar mı bilmiyorum. Neticede onlar adada diğerleri villada. Ama Acun çekimleri onlarada izletiyorsa ( bence bu risk) böyle bir pot kırmış olabilir.

Pot üzerinde bu hafta ki smsde elif ilk 2 gelir.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Benim bildiğim kural bayanlar elenmemesi lazım ünlülerde. 2 bayan kaldı.
Ezgi pot kırmış ama nedemek istedi onuda anlamış değilim.
Çekimleri onlara izletiyorlar mı bilmiyorum. Neticede onlar adada diğerleri villada. Ama Acun çekimleri onlarada izletiyorsa ( bence bu risk) böyle bir pot kırmış olabilir.

Pot üzerinde bu hafta ki smsde elif ilk 2 gelir.
Galiba fark 3 olursa aday olunmuyormus yani iki çıkacağı kesin ama bunu önceden insanlar bildiği için Elif garantiye alınır.
Bu bilerekte yapılmıştır kiz sayısı şimdiden 1e inmesin diye. Acun bilir işini

• Güldürdün
Reactions: Özgür