İç sesler çok iyiİyi yapmış
İç sesler çok iyiİyi yapmış
Ben kendi helvamı ellerimle yapacam sana .. Sana yetişmek için Kuzey Koreden destek almak lazım
Geçen gün de Aras’a sulanmıştı, adama bir şey olmaz inş .ss
Yok o sayılmaz@dreamy İsot gibiymiş yerine yazmak kabul ediliyor mu
Vallahi konunun içinde @MasacRE @MEnes okadar muhabbet etmişiniz ki @Sherlock ve @Tolstoyevski kendilerini kurtarmış ; ilk 2 sinin dürtmen gerekiyor benceYok o sayılmazKatılmasın kendisi bilir. Zorlamaya gerek yok ama bazılarına zorla yaptirtacagim
O zaten istediğini elde edene kadar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor...Vallahi konunun içinde @MasacRE @MEnes okadar muhabbet etmişiniz ki @Sherlock ve @Tolstoyevski kendilerini kurtarmış ; ilk 2 sinin dürtmen gerekiyor bence
Orası kesin. 😎O zaten istediğini elde edene kadar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor...Çözeriz bir ara yaa çok da mesele değil.
Vallahi konunun içinde @MasacRE @MEnes okadar muhabbet etmişiniz ki @Sherlock ve @Tolstoyevski kendilerini kurtarmış ; ilk 2 sinin dürtmen gerekiyor bence
MEnes beni çok iyi tanıyorO zaten istediğini elde edene kadar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor...Çözeriz bir ara yaa çok da mesele değil.
Yapacağını biliyorum...MEnes beni çok iyi tanıyor
Hafta sonuna dürtmeye başlayacağım
Konuya hoşgeldiniz uzun bir süredir yoktunuz.İsminizdeki "M" harfi MECNUN u mu çağrıştırıyor?Yapacağını biliyorum...
Hayır ilk ismimden geliyor ama bu konuyla pek işim olmaz benim, o yüzden çok da hoşgelmiş sayılmam.Konuya hoşgeldiniz uzun bir süredir yoktunuz.İsminizdeki "M" harfi MECNUN u mu çağrıştırıyor?
Hiç belli olmazGeçen gün de Aras’a sulanmıştı, adama bir şey olmaz inş .ss
Nereye beHayır ilk ismimden geliyor ama bu konuyla pek işim olmaz benim, o yüzden çok da hoşgelmiş sayılmam.Arada etiketliyorlar cevap verip kaçıyorum hemen...
Gerçekten oturup haftanın 8 günü her gün 4 saat Survivor izleyip burada yorumlama ihtimalimin olduğunu mu düşünüyorsun...Nereye be
Aşkım ve Aycan’a koptum
Kimse istememiş ama atayım.
@The_Erinch bir gece ansızın geçecek @xemrexxx seni..
@vadikızı maalesef forumun düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?