Ben kendi helvamı ellerimle yapacam sana .. Sana yetişmek için Kuzey Koreden destek almak lazım
Geçen gün de Aras’a sulanmıştı, adama bir şey olmaz inş .ss
Yok o sayılmaz@dreamy İsot gibiymiş yerine yazmak kabul ediliyor mu![]()
Vallahi konunun içinde @MasacRE @MEnes okadar muhabbet etmişiniz ki @Sherlock ve @Tolstoyevski kendilerini kurtarmış ; ilk 2 sinin dürtmen gerekiyor benceYok o sayılmazKatılmasın kendisi bilir. Zorlamaya gerek yok ama bazılarına zorla yaptirtacagim
![]()
O zaten istediğini elde edene kadar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor...Vallahi konunun içinde @MasacRE @MEnes okadar muhabbet etmişiniz ki @Sherlock ve @Tolstoyevski kendilerini kurtarmış ; ilk 2 sinin dürtmen gerekiyor bence![]()
Orası kesin. 😎O zaten istediğini elde edene kadar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor...Çözeriz bir ara yaa çok da mesele değil.
![]()
Vallahi konunun içinde @MasacRE @MEnes okadar muhabbet etmişiniz ki @Sherlock ve @Tolstoyevski kendilerini kurtarmış ; ilk 2 sinin dürtmen gerekiyor bence![]()
MEnes beni çok iyi tanıyorO zaten istediğini elde edene kadar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor...Çözeriz bir ara yaa çok da mesele değil.
![]()
Yapacağını biliyorum...MEnes beni çok iyi tanıyor
Hafta sonuna dürtmeye başlayacağım![]()
Konuya hoşgeldiniz uzun bir süredir yoktunuz.İsminizdeki "M" harfi MECNUN u mu çağrıştırıyor?Yapacağını biliyorum...![]()
Hayır ilk ismimden geliyor ama bu konuyla pek işim olmaz benim, o yüzden çok da hoşgelmiş sayılmam.Konuya hoşgeldiniz uzun bir süredir yoktunuz.İsminizdeki "M" harfi MECNUN u mu çağrıştırıyor?![]()
Hiç belli olmazGeçen gün de Aras’a sulanmıştı, adama bir şey olmaz inş .ss
Nereye beHayır ilk ismimden geliyor ama bu konuyla pek işim olmaz benim, o yüzden çok da hoşgelmiş sayılmam.Arada etiketliyorlar cevap verip kaçıyorum hemen...
![]()
Gerçekten oturup haftanın 8 günü her gün 4 saat Survivor izleyip burada yorumlama ihtimalimin olduğunu mu düşünüyorsun...Nereye be![]()
Aşkım ve Aycan’a koptum
Kimse istememiş ama atayım.
@The_Erinch bir gece ansızın geçecek @xemrexxx seni..
@vadikızı maalesef forumun düştü.
![]()