TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun playstation oyununu İnstagram'da canlıda açmış. Ama yakında onu da haftanın bir günü Survivor başlığı altında yayınlar.

Reactions: 12.Adam
O hafta Ezgi ve Aşkım ilk ikiydi galiba ve Parviz elendi sonraki oylamada Ezgi sonuncu oldu. bir oy öncesi zirvedeki kız sonuncu oldu
zirvede olmasinada herkes şaşırmıştı

Reactions: Sherlock
Yani? Yunanistan li Nadya bile iyi SMS aldı bizlerden. Sanki Nisa'nin ülkesinden oy atılıyor😊
Nisa'nın aldığı oyların ülkesiyle alakası yok ama Azerbaycan'dan SMS atılabilseydi Perviz elenmezdi onu diyorum

Nisa'nın aldığı oyların ülkesiyle alakası yok ama Azerbaycan'dan SMS atılabilseydi Perviz elenmezdi onu diyorum
Işte bende diyorum ki neden Parviz illa Azerbaycan sms'ine muhtacta ama diğer başka ülkelerden gelenler ulkelerindeki oylara muhtaç değil? Senin düşüncene katılmıyorum.

Işte bende diyorum ki neden Parviz illa Azerbaycan sms'ine muhtacta ama diğer başka ülkelerden gelenler ulkelerindeki oylara muhtaç değil? Senin düşüncene katılmıyorum.
Perviz illa Azerbaycan SMS'ine muhtaç değil. Azerbaycan'dan gelen oylar çok büyük destek sağlardı ona. Türkiye'de tutulmadi ki Perviz, destek alsaydı Twitter'dan falan belli olurdu

Reactions: Dosi