Yeter be adam, benim arkamdan gelmeyi bırak artık![]()
Bir tek Soldaki bulamadım.Ortadaki Hürrem Sağdaki Mahidevran.
Kızların gitmeyeceği belliydi kural olarak bu haftaki sıralaması önemsiz![]()
O hafta Ezgi ve Aşkım ilk ikiydi galiba ve Parviz elendi sonraki oylamada Ezgi sonuncu oldu. bir oy öncesi zirvedeki kız sonuncu olduAcun beyciğim takımlarda yapar öyle değişiklikler, eskiden takımlar birbirlerine karşı daha dengeli olurlardı en başta. 1-2 ufak değişiklik yapılırdı sadece. Son iki sezondur o durum iyice kalktı ortadan anladığım kadarıyla, ortaya karışık çağırıyor adaya sonra harmanlıyor takımları dengeyi oturtana kadar.Dediğim gibi her şey performans odaklı gitmiyor bu yarışmada, yapmıştır elenecek bir şey. Veya o haftaki rakipleri güçlüdür, elenmiştir bilemiyorum izlemediğim için.
![]()
Yani? Yunanistan li Nadya bile iyi SMS aldı bizlerden. Sanki Nisa'nin ülkesinden oy atılıyor😊Azerbaycan'dan oy atılamıyor ama Survivor'a![]()
Susma hakkını kullan AfferinSenin mesajlarına bu şekilde yaklaşma kararı aldım.
![]()
İkisi de en başlarda olacak, Evrim de yine dipte olacak sen de çatlamaya devam edeceksinGeçen hafta da 4 tücemalcan A kayacak onun oyları kızlar yazılmayacak yine
![]()
Nisa'nın aldığı oyların ülkesiyle alakası yok ama Azerbaycan'dan SMS atılabilseydi Perviz elenmezdi onu diyorumYani? Yunanistan li Nadya bile iyi SMS aldı bizlerden. Sanki Nisa'nin ülkesinden oy atılıyor😊
Ben Aycan ve Barış finalde olmalı diyorum Evrim 3. Adayım Hoşt beİkisi de en başlarda olacak, Evrim de yine dipte olacak sen de çatlamaya devam edeceksin![]()
Ne güzel avutuyorsunuz kendinizi öyle@dreamy
Final Barış-Nisa şampiyon Nisa reisim, hoooşşşştttttBen Aycan ve Barış finalde olmalı diyorum Evrim 3. Adayım Hoşt be![]()
Işte bende diyorum ki neden Parviz illa Azerbaycan sms'ine muhtacta ama diğer başka ülkelerden gelenler ulkelerindeki oylara muhtaç değil? Senin düşüncene katılmıyorum.Nisa'nın aldığı oyların ülkesiyle alakası yok ama Azerbaycan'dan SMS atılabilseydi Perviz elenmezdi onu diyorum![]()
@DarkLegenD e bak, Evrim aleyhine mesaj attığım anda 10 saniye içinde basıyor sinir bozucuyu hiç kaçırmıyorİkisi de en başlarda olacak, Evrim de yine dipte olacak sen de çatlamaya devam edeceksin![]()
Perviz illa Azerbaycan SMS'ine muhtaç değil. Azerbaycan'dan gelen oylar çok büyük destek sağlardı ona. Türkiye'de tutulmadi ki Perviz, destek alsaydı Twitter'dan falan belli olurduIşte bende diyorum ki neden Parviz illa Azerbaycan sms'ine muhtacta ama diğer başka ülkelerden gelenler ulkelerindeki oylara muhtaç değil? Senin düşüncene katılmıyorum.