TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun playstation oyununu İnstagram'da canlıda açmış. Ama yakında onu da haftanın bir günü Survivor başlığı altında yayınlar. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yeter be adam, benim arkamdan gelmeyi bırak artık :A

Şovu kes, Utku beyciğim de tost makineleri gibi konuşmaya başladı. :A

NwyThp.png

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Acun beyciğim takımlarda yapar öyle değişiklikler, eskiden takımlar birbirlerine karşı daha dengeli olurlardı en başta. 1-2 ufak değişiklik yapılırdı sadece. Son iki sezondur o durum iyice kalktı ortadan anladığım kadarıyla, ortaya karışık çağırıyor adaya sonra harmanlıyor takımları dengeyi oturtana kadar. :A Dediğim gibi her şey performans odaklı gitmiyor bu yarışmada, yapmıştır elenecek bir şey. Veya o haftaki rakipleri güçlüdür, elenmiştir bilemiyorum izlemediğim için. :A
O hafta Ezgi ve Aşkım ilk ikiydi galiba ve Parviz elendi sonraki oylamada Ezgi sonuncu oldu. bir oy öncesi zirvedeki kız sonuncu oldu :A zirvede olmasinada herkes şaşırmıştı

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Nisa'nın aldığı oyların ülkesiyle alakası yok ama Azerbaycan'dan SMS atılabilseydi Perviz elenmezdi onu diyorum :D
Işte bende diyorum ki neden Parviz illa Azerbaycan sms'ine muhtacta ama diğer başka ülkelerden gelenler ulkelerindeki oylara muhtaç değil? Senin düşüncene katılmıyorum.

Işte bende diyorum ki neden Parviz illa Azerbaycan sms'ine muhtacta ama diğer başka ülkelerden gelenler ulkelerindeki oylara muhtaç değil? Senin düşüncene katılmıyorum.
Perviz illa Azerbaycan SMS'ine muhtaç değil. Azerbaycan'dan gelen oylar çok büyük destek sağlardı ona. Türkiye'de tutulmadi ki Perviz, destek alsaydı Twitter'dan falan belli olurdu :D

• Beğendim
Reactions: Dosi