Evrim umurumda değil, Yasin'in arkasından gitmesini ilk isteyeğim kişi kendisiBırakın şimdi dalga muhabbetini, Evrim ve CC'yi nasıl kurtarırız onu düşünelim.
Evrim umurumda değil, Yasin'in arkasından gitmesini ilk isteyeğim kişi kendisiBırakın şimdi dalga muhabbetini, Evrim ve CC'yi nasıl kurtarırız onu düşünelim.
Sende ne arar o para, boş hayaller kurmaAcun Ilıcalı sana ne kadar maaş veriyorsa iki katını vereceğim, yeter ki beni savun.
Elim ayağım titriyor şu an. 😡Evrim umurumda değil, Yasin'in arkasından gitmesini ilk isteyeğim kişi kendisi(Barış'ı saymıyorum onun gitmesine imkan yok) Cemal de yükselir tekrar zaten, bu hafta gevşemiş belli ki Danla'cılar, haftaya acısını çıkarırlar
SMS olayına inanan var mı hala.Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai
Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai
Nisa'ya oy atanların hepsine Allah akıl fikir versin! Kaç haftadır takımı sırtlayan Evrim nasıl sonuncu olur abi?
Zaten o şımarık kızın gerisinde kalmasına üzüldüm en çok.
Sizi bu konuda sıkmak istemem fakat tüm iyi niyetimle soruyorum biraz daha ayrıntılı olarak açıklayabilir misiniz?Hareketleriyle düşürüyorlar işte
2018’de SMS gafletine düşüp büyük oylamada Anıl ve Damla’ya oy yağdırmıştım ama o günden beri tövbeliyim.
Aynen. En saçma şey. Ya baştan böyle yap ya da hiç yapma. Şimdiye kadar elenip gidenlere haksızlık oluyor böyle. Yarışma ortasında zırt pırt format değiştiriyor.Acun bu yeni sistemi getirdiğinden beri hep iki takımdan aday çıkıyor. Tamam rekabet için anlarım ama bence asıl sebebi daha çok SMS parası gelsin.
İki oyunu da aynı takım kaybetse1 kere SMS’e çıkılacak ama işte şans.
Bu hafta Gönüllüler'in kızları elenemiyordu Şerlok beyciğim kız-erkek eşitliği kuralından dolayı. O yüzden Nisa reisimiz dördüncülük sonucu gayet iyi bence, baksana Evrim'e sonuncu olmuşBerkan reis de nihayet yükselişe geçmiş, üçüncülüğe kadar gelmiş. Haftaya ilk ikiye bile girebilir bu gidişle
Evet mesela Barış’ın kankaları Yusuf ve Adem’e bakarak anlayabilirsin.
Sen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaaSMS'lere müdahale edildiğini düşünmüyorum ben ya, elenmesi gerekenler bir bir eleniyor bence. Önce zayıf halkalar direkt gidiyor zaten arka arkaya, en sonda da performansa ve karaktere bağlı olarak az çok kim gider kim kalır tahmin edilebiliyor. Parkurların dokunulmazlık oyunlarında özellikle ayarlanıyor olması kuvvetle muhtemel zaten dengeyi sağlamak adına.
Burak’ın işi olmaz böyle yerde.
Elenmiş birine oy atma parana yazık.2 haftadır atmıyorum ben de Barış'a.
Yakışıklılığıyla alıyor sadece.Barış bu oyları karakteriyle alıyor net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?