TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

O da mantıklı aslında Utku beyciğim, sonraki oylamaya kadar bu şekilde devam ederse ilk ikiye yükselebilir belki. :A (Yükselemedi, Ardahan isimli şahıs birinci oldu. :A) Nisa reisim neden yükselemiyor, kaldı ortalarda...
Bu hafta Gönüllüler'in kızları elenemiyordu Şerlok beyciğim kız-erkek eşitliği kuralından dolayı. O yüzden Nisa reisimiz dördüncülük sonucu gayet iyi bence, baksana Evrim'e sonuncu olmuş :A Berkan reis de nihayet yükselişe geçmiş, üçüncülüğe kadar gelmiş. Haftaya ilk ikiye bile girebilir bu gidişle :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai
Acun ne isterse o oluyor SMS falan hikaye :A

• Harika
Reactions: Dosi
Evrim’in durumunu fanlar yazmıştı Twitter’da. :A

Danla’nın storylerinden geliyorum. :A Danla “DM’lere bakıyorum da herkes bana güvenip bu hafta atmadığını söylüyor” cümlesini kurdu. :A
Twitter + Instagram Kraliçemiz Danla Bilic olaya son noktayı koymuş. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bu sene kimin performansı düşükse o çok konuşuyor galiba.

Mert ve Ersin resmen rezillik ya. Eski senelerde 54 % alan 10. Falan oluyordu şu an bu tablo rezilliğin daniskası.

Yine Merve dedi diyeceksiniz ama en kötü olduğu 2018'de 52% falandı. :A

Yasin, Mert, Ersin, Yunus Emre'nün performansları yerlerde.

Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai
Acun dokunulmazlık oyununu iki takım da kazansın diye ona göre oyun seçiyor bence de ona katılıyorum :D Ama SMS'ler neyse odur bence, o konuda hile yapıldığını düşünmüyorum ben :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Acun bu yeni sistemi getirdiğinden beri hep iki takımdan aday çıkıyor. Tamam rekabet için anlarım ama bence asıl sebebi daha çok SMS parası gelsin. :A

İki oyunu da aynı takım kaybetse1 kere SMS’e çıkılacak ama işte şans. :A :A

Acun dokunulmazlık oyununu iki takım da kazansın diye ona göre oyun seçiyor bence de ona katılıyorum :D Ama SMS'ler neyse odur bence, o konuda hile yapıldığını düşünmüyorum ben :D
Acun Ilıcalı sana ne kadar maaş veriyorsa iki katını vereceğim, yeter ki beni savun. :A