TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bırakın şimdi dalga muhabbetini, Evrim ve CC'yi nasıl kurtarırız onu düşünelim. :A
Evrim umurumda değil, Yasin'in arkasından gitmesini ilk isteyeğim kişi kendisi :A (Barış'ı saymıyorum onun gitmesine imkan yok :A ) Cemal de yükselir tekrar zaten, bu hafta gevşemiş belli ki Danla'cılar, haftaya acısını çıkarırlar :A

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
Evrim umurumda değil, Yasin'in arkasından gitmesini ilk isteyeğim kişi kendisi :A (Barış'ı saymıyorum onun gitmesine imkan yok :A ) Cemal de yükselir tekrar zaten, bu hafta gevşemiş belli ki Danla'cılar, haftaya acısını çıkarırlar :A
Elim ayağım titriyor şu an. 😡

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai
SMS olayına inanan var mı hala. :A :A

• Harika
Reactions: Dosi
Bu arada Aycan fragmanda Mert’in arkasından atıp tutuyor ama iki haftadır iyi niyetle Elif’in adını söylediğini düşünmüyorum. Elif’in ondan daha iyi olduğunu da biliyor, ne hikmetse SMS’te kendisinin üstün olduğunu bildiği için belki elenir ihtimaliyle Elif’i söylüyor. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: DR and Emre Ozansoy
Acun, bu fotoğrafın yenisini istiyoruz. :A Burak'ı gelecek sene Survivor'a al lütfen. :F @Hachiko @Özgür
532156_509675069091874_1572098422_n.jpg

• İlginç
Reactions: Hazem and Özgür
Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai

SMS'lere müdahale edildiğini düşünmüyorum ben ya, elenmesi gerekenler bir bir eleniyor bence. Önce zayıf halkalar direkt gidiyor zaten arka arkaya, en sonda da performansa ve karaktere bağlı olarak az çok kim gider kim kalır tahmin edilebiliyor. Parkurların dokunulmazlık oyunlarında özellikle ayarlanıyor olması kuvvetle muhtemel zaten dengeyi sağlamak adına. :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE and Dosi
Bu arada Evrim ve Nisa yine dokunulmaz olacak haftaya. :A Bence ünlüler takımı birer birer dökülecek, iki dokunulmazlığı da almaları şart.

2018’de SMS gafletine düşüp büyük oylamada Anıl ve Damla’ya oy yağdırmıştım ama o günden beri tövbeliyim. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Acun bu yeni sistemi getirdiğinden beri hep iki takımdan aday çıkıyor. Tamam rekabet için anlarım ama bence asıl sebebi daha çok SMS parası gelsin. :A

İki oyunu da aynı takım kaybetse1 kere SMS’e çıkılacak ama işte şans. :A :A
Aynen. En saçma şey. Ya baştan böyle yap ya da hiç yapma. Şimdiye kadar elenip gidenlere haksızlık oluyor böyle. Yarışma ortasında zırt pırt format değiştiriyor.

Sonra da Survivor bireysel bir yarışma diyor. Bireysel değil işte. Bazı oyuncular bazı takımda olmazlarsa asla ileriye gidemezler. Örneğin 2018'de Nagihan ve Hakan gönüllülere geçmeseydi o kadar ilerleyemezdiler.

• Harika
Reactions: Özgür
Bu hafta Gönüllüler'in kızları elenemiyordu Şerlok beyciğim kız-erkek eşitliği kuralından dolayı. O yüzden Nisa reisimiz dördüncülük sonucu gayet iyi bence, baksana Evrim'e sonuncu olmuş :A Berkan reis de nihayet yükselişe geçmiş, üçüncülüğe kadar gelmiş. Haftaya ilk ikiye bile girebilir bu gidişle :A

Utku beyciğim be, analiz ve çözümleme şov yapmış hemen. :A Haftaya ve hatta ondan sonraki haftalarda ilk iki Nisa reis ve Berkan reis olur mu acaba... Var bir hayalimiz. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
SMS'lere müdahale edildiğini düşünmüyorum ben ya, elenmesi gerekenler bir bir eleniyor bence. Önce zayıf halkalar direkt gidiyor zaten arka arkaya, en sonda da performansa ve karaktere bağlı olarak az çok kim gider kim kalır tahmin edilebiliyor. Parkurların dokunulmazlık oyunlarında özellikle ayarlanıyor olması kuvvetle muhtemel zaten dengeyi sağlamak adına. :A
Sen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaa

• Beğendim
Reactions: Sherlock